top icon
Κόσμος

Η Porsche 911 Dakar ερμηνεύει διαφορετικά τη διαδρομή του Nurburgring (video)

Η Porsche 911 Dakar σε αυτό το βίντεο ίσιωσε τις στροφές, περνώντας πάνω από τα κερμπ, αλλά και μέσα από φράχτες, βγαίνοντας εκτός δρόμου, για να δώσει μια νέα ερμηνεία στα όρια της πίστας.

Η Porsche 911 Dakar δημιουργήθηκε για να μην γνωρίζει όρια. Να κινείται πέρα από την άσφαλτο με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά και αποτελεσματικότητα. Με αυτή τη λογική, το γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου, Sport Auto πήρε την Porsche για να κάνει μια ξεχωριστή διαδρομή στο κατά τα άλλα γνωστό μας Nurburgring.

Οδηγός ο Christian Gebhardt, ο οποίος έχει βαθιά γνώση της «πράσινης κόλασης», κάνοντας τη… βρώμικη δουλειά για το περιδικό, οδηγώντας στα όρια όλα τα γρήγορα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο γκαράζ του περιοδικού. Ωστόσο, σ’ αυτή την περίπτωση μάλλον δεν πρέπει να ξέρει τις γραμμές, καθώς η διαδρομή είναι εντελώς νέα και αντισυμβατική.

Δείτε τα πάντα για τη νέα Porsche 911 Dakar

Όπως θα διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο, η διαδρομή με την Porsche 911 Dakar δεν έχει καμία σχέση με αυτές που κάνει το περιοδικό στις σκληρές δοκιμές του. Εδώ κόβουν δρόμο, περνώντας πάνω από κέρμπ, χώμα, γρασίδι, αλλά και μέσα από… κοπάνες, που άνοιξαν για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη διαδρομή.

Porsche 911 Dakar Nurburgring

Porsche 911 Dakar

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ