top icon
Νέα

Η Tesla φτιάχνει τον πιο απίθανο σταθμό φόρτισης – Δείτε τι περιλαμβάνει

Έναν εντυπωσιακό στάθμο φόρτισης που αναμένεται να ενθουσιάσει τους πελάτες, σχεδιάζει η Tesla.

Πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και κυρίαρχος στο δίκτυο φόρτισης, με περισσότερους απο 9.200 ταχυφορτιστές και 660 σταθμούς στην Ευρώπη και 17.000 Superchargers με σχεδόν 2.000 σταθμούς στις ΗΠΑ, η Tesla είναι μακράν η κορυφαία εταιρεία στις παροχές προς τους πελάτες της.

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, προσφέροντας στους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων πληθώρα υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτό που ετοιμάζει στο Λος Άντζελες δεν έχει προηγούμενο.

Tesla

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, η Tesla έλαβε άδεια από τους αρμόδιους φορείς του Λ.Α. να δημιουργήσει το «Diner and Drive-In Movie Supercharger», έναν μοναδικό σταθμό φόρτισης, οποίος εκτός από φορτιστές θα διαθέτει εστιατόριο και κινηματογράφο drive-in.

Η Tesla υπέβαλε την αίτηση για το έργο τον Νοέμβριο του 2022 και τον Ιούλιο του 2023, το σχέδιο έλαβε έγκριση από την πόλη του Λος Άντζελες ώστε να προχωρήσει. Ο τεράστιος σταθμός θα κατασκευαστεί στη λεωφόρο 7001 W. Santa Monica Boulevard.

Πως θα είναι ο καινοτόμος σταθμός της Tesla

Ο κόμβος θα περιλαμβάνει 32 σταθμούς ταχυφόρτισης, ένα διώφορο κτήριο με εστιατόριο σε στυλ αμερικανικού diner και δύο κινηματογραφικές αίθουσες, στις οποίες οι πελάτες και επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες.

Tesla

Διαβάστε επίσης: Το μεγαλύτερο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Tesla στην Ευρώπη

Το πότε θα είναι έτοιμος ο σταθμός δεν έχει διευκρινιστεί. Από τη στιγμή που η Tesla έχει λάβει την έγκριση για τη δημιουργία, τότε σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ