top icon
Κόσμος

M Performance Parts για τη νέα BMW M2 για ακόμα πιο «άγρια» εμφάνιση και απόδοση

Τα M Performance Parts που προορίζονται για τη νέα BMW M2 υπόσχονται ακόμα πιο extreme εμφάνιση και υψηλότερη απόδοση.

Λίγες μόλις μέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας BMW M2, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει μια σειρά «καλουδιών» και αξεσουάρ για τον Βενιαμίν των μοντέλων Μ που φέρουν τη γνώριμη πλέον υπογραφή των «Μ Performance Parts».

Σύμφωνα με την BMW, «τα M Performance Parts για την αεροδυναμική, το κινητήριο σύνολο, το πλαίσιο και το cockpit, περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα επιλογών για την εξατομίκευση της νέας BMW M2 με γνώμονα τη μέγιστη απόδοση». Σε κάθε περίπτωση, όλα τα εξαρτήματα του «πακέτου», το οποίο μπορεί να αποκτηθεί μεμονωμένα ή στο σύνολο του, αναπτύχθηκαν με βάση την αγωνιστική τεχνογνωσία της BMW M GmbH και την εμπειρία που έχει αποκτήσει εδώ και πέντε δεκαετίες, ενώ έχουν «σεταριστεί» με ακρίβεια ώστε να εναρμονίζονται με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δίθυρου μοντέλου.

BMW M2 - M Performance Parts

Πιο συγκεκριμένα, τα πρόσθετα, carbon εξαρτήματα για το εμπρός, το πίσω και τα πλαϊνά τμήματα κατασκευάζονται από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα, με στόχο τη βελτιστοποίηση των αεροδυναμικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή, το ανθρακονημάτινο εμπρός splitter και η αντίστοιχη carbon εισαγωγή αέρα M Performance, προσδίδουν ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό, ενώ όσοι πελάτες επιθυμούν να προσδώσουν στο προφίλ της νέας BMW M2 μία πιο αιχμηρή οπτική ταυτότητα, μπορούν να επιλέξουν τα carbon ένθετα των πλαϊνών ποδιών M Performance,  τα πλαϊνά «φιλέτα» από ανθρακονήματα μπροστά και πίσω, καθώς και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M, ομοίως από carbon.

BMW M2 - M Performance Parts

Επίσης, η ροή αέρα γύρω από τη νέα Μ2 μπορεί να βελτιστοποιηθεί με το πίσω σπόιλερ και τον πίσω διαχύτη M Performance, επίσης από carbon. Εν τω μεταξύ, η πίσω αεροτομή M Performance και η αντίστοιχη στο τελείωμα της οροφής – σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα – επιτείνουν την σπορ αίσθηση, ενώ για περισσότερες «πινελιές» μπορούν να προστεθούν στην εξωτερική περιβολή του οχήματος με τη μορφή ενός ιμάντα ρυμούλκησης M Performance και ενός καλύμματος κεραίας M Performance από ίνα αραμίντ.

BMW M2 - M Performance Parts

Το πακέτο περιλαμβάνει ένα σύστημα σιλανσιέ από τιτάνιο, το οποίο εξασφαλίζει μειωμένο βάρος, κατά 8 κιλά, καθώς και χαρακτηριστικό ήχο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης είναι κατασκευασμένη επίσης από τιτάνιο και έχει κεραμική επίστρωση και προσφέρεται σε δύο διατάξεις με ειδικά διαμορφωμένο ανά περίσταση διαχύτη (δείτε σχετικές φωτογραφίες στο τέλος).

BMW M2 - M Performance Parts

Η ανάρτηση M Performance που διατίθεται ως retrofit στοιχείο για τη νέα BMW M2 υπόσχεται ακόμα πιο σπορ χαρακτηριστικά. Η σχεδίαση τύπου coilover με ελατήρια ρυθμιζόμενα καθ΄ύψος στον εμπρός και πίσω άξονα επιτρέπει τη μείωση του ύψους έως 10 χλστ., ανάλογα με τις απαιτήσεις. Επίσης, σφυρήλατες ζάντες M Performance διατίθενται για τη νέα BMW M2, με κάθε μια να είναι σμιλεμένη από ένα μόνο κομμάτι αλουμινίου. Η διάμετρος τους είναι 20 και 21 ίντσες για τον εμπρός και πίσω άξονα, ενώ δύο είναι τα διαθέσιμα χρώματα (M Frozen Gold Bronze και M Jet Black matt).

BMW M2 - M Performance Parts

Μ Performance Parts και για το εσωτερικό της BMW M2

Η γκάμα M Performance Parts περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ υψηλών προδιαγραφών και για το εσωτερικό της BMW M2 που πετυχαίνουν στοχευμένες βελτιώσεις στο cockpit. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εσωτερικά διακοσμητικά πάνελ M Performance από ανθρακονήματα/Alcantara που προσφέρονται σε συνδυασμό με προστατευτικά γονάτων από Alcantara και ένα υποβραχιόνιο M Performance από Alcantara.

BMW M2 - M Performance Parts

Σε μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με καθίσματα M Sport, η σπορ αίσθηση και η αποκλειστικότητα μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω με τα καλύμματα πλάτης M Performance από ανθρακονήματα/Alcantara. Οι χειροποίητες επενδύσεις στα προσκέφαλα διατίθενται είτε σε carbon ανοιχτών πόρων είτε σε high-gloss ανθρακόνημα και φέρουν ένα σήμα M Performance. Το υπόλοιπο πίσω μέρος στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είναι επενδεδυμένο από Alcantara.

BMW M2 - M Performance Parts

To τιμόνι M Performance Pro είναι επίσης διαθέσιμο φέροντας μία ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια λαβής από Alcantara με μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες και μία ειδική επένδυση, ενώ το πάνω τμήμα της στεφάνης και το ελαφρώς επίπεδο κάτω τμήμα φέρουν δερμάτινη επένδυση. Η ένδειξη ευθείας πορείας και οι διακοσμητικές ραφές στα χρώματα της BMW M GmbH θέτουν τις τελικές πινελιές στην εντυπωσιακή εμφάνιση του τιμονιού.

BMW M2 - M Performance Parts

Η γκάμα ολοκληρώνεται με τα βελούδινα πατάκια M Performance που φέρουν διακοσμητική ραφή σε αντίθετα χρώματα και λογότυπο M Performance, καθώς και M Performance ασφάλειες θυρών με χρωματιστό λογότυπο M και M Performance ανθρακονημάτινη τάπα ρεζερβουάρ.

BMW M2 - M Performance Parts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW M2 - M Performance Parts
  • BMW M2 - M Performance Parts
  • BMW M2 - M Performance Parts
  • BMW M2 - M Performance Parts
  • BMW M2 - M Performance Parts
  • BMW M2 - M Performance Parts
  • BMW M2 - M Performance Parts
  • BMW M2 - M Performance Parts
  • BMW M2 - M Performance Parts
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ