top icon
Κόσμος

Mία μοναδική Porsche 911 Sally Special για καλό σκοπό

Η Porsche και η Pixar Animation Studios αποκάλυψαν μια πολύ ιδιαίτερη 911: τη Sally Special, ένα αυτοκίνητο που αντλεί έμπνευση από την Sally Carrera που πρωταγωνίστησε στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Cars» της Disney και της Pixar.

Όπως η Sally Carrera, η Porsche 911 Sally Special είναι μοναδική, καθώς η γερμανική εταιρεία έχε ήδη κατασκευάσει ένα μόλις αντίτυπο της το οποίο θα δημοπρατηθεί από τον οίκο RM Sotheby’s το Σάββατο 20 Αυγούστου του 2022 στο πλαίσιο του Monterey Car Week στην Καλιφόρνια.

Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ένα μέρος των εσόδων θα ωφελήσει νεαρές γυναίκες μέσω μιας δωρεάς στην Girls Inc., ενώ το εναπομείναν ποσό θα διατεθεί στις ΗΠΑ, στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, που υποστηρίζει πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Porsche 911 Sally Special

Το εγχείρημα δημιουργίας της διαφορετικής αυτής «911» από την Porsche ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021. Το αυτοκίνητό-δότης της 911 Sally Special βασίζεται στην ταχύτερη και πιο ευέλικτη παραλλαγή της σειράς μοντέλων 911 Carrera: την 911 Carrera GTS. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και το ειδικό μπλε χρώμα Sally Blue Metallic.

Porsche 911 Sally Special

Από εκεί και πέρα, το «παρών» δίνουν ζάντες ειδικής σχεδίασης με διάμετρο 20 και 21 ιντσών σε διαστάσεις της τρέχουσας γενιάς «911» που δημιουργούν μια σαφή οπτική σύνδεση με την 911-996 στην οποία βασίζεται η Sally Carrera.

Porsche 911 Sally Special

Το ειδικό χρώμα Sally Βlue Μetallic χρησιμοποιείται και στο εσωτερικό σε ουκ ολίγα στοιχεία του. Την ίδια στιγμή, η Porsche εξέλιξε μια ειδική υφασμάτινη ταπετσαρία Pepita σε τρία χρώματα, σε συνδυασμό με δέρμα σε χρώμα κιμωλίας και ραφές σε Speed Blue.

Porsche 911 Sally Special

Στο πλαίσιο του Monterey Car Week, η Porsche αναμένεται να δημοπρατήσει μαζί με την μοναδική αυτή «911» ένα ρολόι χρονογράφο της Porsche Design, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Pixar. Ταυτόχρονα, όσοι αποκτήσουν την Sally Carrera θα παραλάβουν ταυτόχρονα ένα ειδικό κάλυμμα αυτοκινήτου εσωτερικού χώρου που προετοίμασε η Porsche Tequipment, ένα πρόσθετο σετ τροχών Carrera Exclusive Design, ένα βιβλίο στο οποίο περιγράφεται η διαδικασία εξέλιξης και παραγωγή του μοναδικού μοντέλου καθώς και πρωτότυπα σχέδια από τους σχεδιαστές Shuichi Yamashita και Bob Pauley της Sally Carrera.

Porsche 911 Sally Special

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Porsche 911 Sally Special
  • Porsche 911 Sally Special
  • Porsche 911 Sally Special
  • Porsche 911 Sally Special
  • Porsche 911 Sally Special
  • Porsche
  • Porsche 911 Sally Special
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ