top icon
Κόσμος

MINI John Cooper Works 1to6: To τελευταίο μοντέλο των Βρετανών με χειροκίνητο κιβώτιο

Η έκδοση 1to6 του MINI John Cooper Works σηματοδοτεί το «τέλος εποχής» για το χειροκίνητο κιβώτιο στου κόλπους της βρετανικής εταιρείας.

Η έκδοση με την ονομασία 1to6 του ήδη γνωστού MINI Cooper John Cooper Works σφραγίζει μια ολόκληρη εποχή σηματοδοτώντας για την βρετανική εταιρεία το πέσιμο της αυλαίας για το χειροκίνητο κιβώτιο που άνοιξε πριν από 64 χρόνια.

Το άρτι αφιχθέν MINI John Cooper Works 1to6, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο 24ωρο αγώνα αντοχής που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Nurburgring θα είναι συλλεκτικό, καθώς η κατασκευή του θα περιοριστεί σε 999 μόλις αντίτυπα.

MINI John Cooper Works 1to6

Το πιο γρήγορο MINI παραγωγής, εκτός από το χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο, θα διατίθεται σε ένα και μοναδικό«πακέτο» εξοπλισμού και εμφάνισης. Έτσι και τα 999 αντίτυπά του θα προσφέρονται αποκλειστικά στο μεταλλικό χρώμα Midnight Black σε συνδυασμό με ειδικής σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών και χαρακτηριστικές επιγραφές «One of 990» και «1to6» σε συγκεκριμένα μέρη των εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών.

MINI John Cooper Works 1to6

Την κίνηση στους εμπρός τροχούς εξακολουθεί να προσφέρει ο 4κύλινδρος κινητήρας τούρμπο των 2,0 λίτρων της εταιρείας, ο οποίος αποδίδει 231 ίππους.

Η ΜΙΝΙ αναφέρει ότι η συλλεκτική έκδοση 1to6 θα είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό και Ευρώπη από τον προσεχή Σεπτέμβριο και μετά.

MINI John Cooper Works 1to6

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • MINI John Cooper Works 1to6
  • MINI John Cooper Works 1to6
  • MINI John Cooper Works 1to6
  • MINI John Cooper Works 1to6
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ