top icon
Κόσμος

Nέο Mercedes eVito Van

Το νέο Mercedes eVito Van ήρθε για να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική κινητικότητα, σχεδόν αθόρυβη λειτουργία χωρίς τοπικές εκπομπές και μια εντελώς καινούρια αίσθηση οδήγησης.

Με αυτονομία πάνω από 300 χλμ. και 70% μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας, το νέο eVito Van ενδείκνυται για δρομολόγια τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Ταυτόχρονα, ο ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης με μέγιστη ισχύ 85kW (116hp) εντυπωσιάζει τόσο με την υψηλή ροπή, η οποία είναι διαθέσιμη από τις πρώτες στροφές του κινητήρα, όσο και με την ομαλή λειτουργία του.

Με αυτονομία πάνω από 300 km το eVito Van ενδείκνυται για δρομολόγια εντός πόλης και όχι μόνο (συνδυασμένος κύκλος 308km). Η ωφέλιμη χωρητικότητα μπαταρίας ανέρχεται σε 60 kWh, ενώ η μπαταρία μπορεί να φορτίζεται από το 10 στο 80 % σε σταθμό ταχείας φόρτισης με ισχύ έως 50 kW σε περ. 50 λεπτά με τον βασικό εξοπλισμό και με ισχύ έως 80 kW2 σε περ. 35 λεπτά με προαιρετικό εξοπλισμό. Επίσης, είναι εφικτή η φόρτιση της μπαταρίας από το 0 στο 100 % με ισχύ φόρτισης AC έως 11 kW σε λιγότερο από 6,5 ώρες. Με χωρητικότητα φόρτωσης έως 6,6 m3 η ηλεκτροκίνηση δεν περιορίζει καθόλου.

Mercedes eVito Van

Η στρατηγική τρόπου λειτουργίας βάσει διαδρομής φροντίζει για όσο το δυνατόν πιο αποδοτική χρήση της ενέργειας. Με τα 3 προγράμματα οδήγησης «E+», «E» και «C», καθώς και τις 5 βαθμίδες ανάκτησης ενέργειας «D–», «D», «D+», «D++» και «D AUTO» μπορείτε να βελτιστοποιείτε την κατανάλωση ρεύματος και, συνεπώς, την αυτονομία. Κατά την ανάκτηση ενέργειας, ανακτάται ενέργεια όταν επιβραδύνει το όχημα. Η βαθμίδα ανάκτησης ενέργειας «DAUTO» υποστηρίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση της διαδικασίας φόρτισης, προσαρμόζοντας αυτόματα τη βαθμίδα ανάκτησης ενέργειας στην κατάσταση οδήγησης.

Mercedes eVito van

Η προσφορά συστημάτων υποβοήθησης για το eVito Van είναι υποδειγματική στην κατηγορία. Κατά τη διαδρομή, σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά και κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς, ο οδηγός έχει δίπλα του προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, που κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη και ασφαλή. Το eVito Van διαθέτει άπλετο χώρο. Ειδικότητά του είναι η μεταφορά φορτίου. Παρά τις διαστάσεις στο εσωτερικό του, αρκείται σε ένα ύψος οχήματος κάτω των 2 μέτρων και έτσι χωράει χωρίς κανένα πρόβλημα στα περισσότερα γκαράζ, κλειστούς χώρους στάθμευσης, υπόγεια γκαράζ και πλυντήρια αυτοκινήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ