top icon
Κόσμος

Νέο Renault Scenic E-Tech electric: Στις 4 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια

Η Renault ανακοίνωσε πως το νέο Scenic E-Tech electric θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου.

Η ώρα της νέας γενιάς του Scenic έφτασε. Η Renault επιβεβαίωσε πως το μοντέλο, το οποίο ανήκει στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα SUV θα αποκαλυφθεί επίσημα τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης IAA 2023 Mobility του Μονάχου.

Renault

Το ολοκαίνουργιο, Scenic E-Tech Electric ακολουθεί τα χνάρια του πρωτότυπου μοντέλου, ως το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που ενσωματώνει τη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της μάρκας για το περιβάλλον και την ασφάλεια.

Renault Scenic E-Tech Electric

Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα η γαλλική φίρμα, ο κόσμος άλλαξε και το Scenic άλλαξε μαζί του. Το ηλεκτρικό Scénic E-Tech είναι το οικογενειακό αυτοκίνητο του αύριο. Προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση των περιβαλλοντικά υπεύθυνων και ασφαλέστερων αυτοκινήτων, αυτών που είναι γεμάτα καινοτομία και τεχνολογία για τον πλανήτη και τους ανθρώπους, η Renault αποφάσισε να προσθέσει μια νέα διάσταση στο όνομα του μοντέλου.

Renault

Το 2022, η Renault ονόμασε το πρωτότυπο «Scenic Vision» και με αυτό ουσιαστικά έδωσε το στίγμα της 5ης γενιάς του μοντέλου, επαναπροσδιορίζοντας την πρόσκληση του ταξιδιού με ένα αυτοκίνητο υψηλής τεχνολογίας και απόλυτα διασυνδεδεμένο, που ενσωματώνει τη στρατηγική της εταιρείας για βιώσιμη ανάπτυξη και απόλυτη ασφάλεια.

Renault

Όσον αφορά στο ηλεκτρικό σύνολο, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα αποτελείται από δύο εκδόσεις ισχύος και ισάριθμες εκδόσεις μπαταριών με αυξημένη αυτονομία.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ