Επικαιρότητα Κόσμος

Ο Elon Musk δοκιμάζει το ηλεκτρικό VW ID.3 (+video)

Ο Elon Musk βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του VW ID.3 με «ξεναγό» του στο δεξί κάθισμα το γερμανικού EV το μεγάλο αφεντικό του VW Group, Herbert Diess.

Την περασμένη εβδομάδα ο Elon Musk, ο ισχυρός άνδρας της Tesla, επισκέφθηκε τη Γερμανία πραγματοποιώντας συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της χώρας και «επιθεωρώντας» τα νέα project της αμερικάνικης εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων στην ευρυτερη επικράτειά της – με πρώτο και καλύτερο, ασφαλώς, τη νέα μονάδα της Tesla που έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται στα περίχωρα της πόλης του Βερολίνου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα έγκυρων μέσων, στα πλαίσια της επαφών του στη Γερμανία, ο Elon Musk συναντήθηκε και με το μεγάλο αφεντικό του VW Group, Herbert Diess, λίγα μόλις λεπτά μετά την αναχώρησή του από το Βερολίνο. Όπως επιβεβαίωσε σήμερα η ίδια η VW, η συνάντηση των δύο ανδρών έλαβε χώρα κάτω από άκρα μυστικότητα, αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους του Elon Musk, Gulfstream G650, στο Αεροδρόμιο Braunschweig.

Ευκαιρία δοθείσης, ο Elon Musk είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο ID.4, αλλά και να πάρει βρεθεί για λίγα λεπτά πίσω από το τιμόνι του ID.3 έχοντας ως «ξεναγό» του στο δεξί κάθισμα του ηλεκτρικού «χάτς» της VW τον ίδιο τον Herbert Diess. Κάτι που μπορείτε και εσείς μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που ανήρτησε στο twitter το VW Group.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου