Επικαιρότητα Κόσμος

Ο «οδικός χάρτης» νέων μοντέλων της Mercedes για το 2019

Η γερμανική εταιρεία αποκαλύπτει… αθόρυβα τι νέο περιμένουμε από το στρατόπεδο των Γερμανών από τη Στουτγάρδη μέσα στο 2019.

Στo δελτίο Τύπου που εξέδωσε πρόσφατα η Mercedes, στο οποίο αναφέρονται με αναλυτικό τρόπο οι οικονομικές - και όχι μόνο - επιδόσεις της μάρκας για το πρώτο 9μηνο του τρέχοντος έτους, γίνεται μία αρκετά εκτενής αναφορά και στα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν την προσεχή περίοδο. Και συγκεκριμένα, μέσα στο 2019. Από αυτά, αν εξαιρέσει κανείς τόσο την ήδη γνωστή στο ευρύ κοινό νέα B-Class, η οποία θα λανσαριστεί εμπορικά στις αρχές του επόμενου έτους μαζί σχεδόν με την 4θυρη A-Class Sedan και τη νέα GLE, όσο και το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο των Γερμανών, τη νέα EQC, στον εν λόγω «οδηγό νέων μοντέλων» πρωταγωνιστική είναι η παρουσία της νέας CLA, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2019, αλλά και της Shooting Brake παραλλαγή της, που αναμένεται κάποια στιγμή μετά στο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, στα μέσα περίπου του 2019 θα δούμε να παρουσιάζεται η ανανεωμένη εκδοχή των GLC και GLC Coupe, καθώς και η νέα GLS, μοντέλα που θα δουν το φως της δημοσιότητας πριν το ντεμπούτο της «επικαιροποιημένης» V-Class. Στα τέλη δε του επόμενου έτους πρεμιέρα θα κάνει το νέο eSprinter, καθώς και το όγδοο, όπως χαρακτηρίζεται, κόμπακτ μοντέλο των Γερμανών.

Για τη Smart, στο σχετικό έγγραφο γίνεται μία γενική αναφορά για αναβαθμίσεις της γκάμας, κάτι που έρχεται να ενισχύσει τις φήμες που θέλουν τη Renault να θέλει να διακόψει την τεχνολογική σχέση που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τη θυγατρική εταιρεία της Daimler AG._X.A.

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου