top icon
Κόσμος

Ώρα ανανέωσης για το Skoda Karoq

Η Skoda θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Karoq στις 30 Νοεμβρίου δίνοντας του περαιτέρω εμπορική ώθηση στις κατά τόπου αγορές της υφηλίου.

Η Skoda ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή το Karoq στις 30 Νοεμβρίου χωρίς ωστόσο να παρέχει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις αλλαγές που θα διαθέτει.

Εντούτοις, με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα facelift στο μέσον του κύκλου ζωής του, βέβαιο είναι ότι οι επεμβάσεις θα είναι περιορισμένες σε επίπεδο αισθητικής, ενώ περισσότερο διακριτές θα είναι εκείνες που θα αφορούν τις τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης με τις οποίες θα εξοπλίζεται.

Το Skoda Karoq παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 συμπληρώνοντας την τότε των SUV οχημάτων του Τσέχου κατασκευαστή, δίπλα στο μεγαλύτερο Kodiaq.

SKODA KAROQ

Έκτοτε, το Karoq ακολούθησε μια εντυπωσιακή εμπορική πορεία καθώς περισσότερα από 500.000 αντίτυπα του έχουν διατεθεί σήμερα σε όλο τον κόσμο – αυτή τη στιγμή το best-seller SUV μοντέλο της Skoda διατίθεται σε περισσότερες από 60 αγορές ανά τον κόσμο.

Πέρσι, αλλά και στο πρώτο εξάμηνο του 2021, το Karoq ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της Skoda μετά το Octavia.

Αυτή τη στιγμή το Skoda Karoq κατασκευάζεται σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες, και συγκεκριμένα στην Τσεχία, την Σλοβακία, την Κίνα και την Ρωσία.

SKODA KAROQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • SKODA KAROQ
  • SKODA KAROQ
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ