top icon
Κόσμος

Πετάει η Lamborghini Huracan Sterrato (video)

Ο ιδιοκτήτης μιας Lamborghini Huracan Sterrato δοκίμασε τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου, αλλά και τις πτητικές του ικανότητες, με το αυτοκίνητο τελικά να τα καταφέρνει… μια χαρά.

Με τις πρώτες Lamborghini Huracan Sterrato να έχουν καταλήξει στα χέρια των ιδιοκτητών τους, δεν θα ήταν μακριά ένα video που θα έδειχνε τα κατορθώματά τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης της off-road εκδοχής του ιταλικού supercar έκανε την υπέρβαση και οδήγηση το αυτοκίνητο σε σημεία που μάλλον δεν είναι ενδεδειγμένα.

Πέρασε μέσα από μονοπάτια γεμάτα μεγάλες πέτρες, σε μια σκληρή δίχως άλλο διαδρομή για το εντυπωσιακό μοντέλο της Lamborghini. Φυσικά δεν απέφυγε τον… τραυματισμό του αυτοκινήτου, αλλά αυτό διόλου δεν το πτόησε, όπως φαίνεται και παρακάτω στο video.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η «χωμάτινη» Lamborghini Huracn Sterraro

Lamborghini Huracan Sterrato

Ακολούθως επιχείρησε αναστροφή με όπισθεν, αλλά και 8άρια ανάμεσα σε βαρέλια, πάνω σε γρασίδι. Αλλά αυτή ίσως ήταν η πιο ανώδυνη δοκιμασία στην οποία υπέβαλε τη Sterrato, καθώς μετά από ένα γρήγορο γύρο σε μια άτυπη πίστα της βρετανικής υπαίθρου, επιχείρησε το αδιανόητο.

Να κάνει ένα μεγάλο άλμα, απογειώνοντας τη Lamborghini Huracan Sterrato τόσο ψηλά που δύσκολα επιστέφει ένα απλό αυτοκίνητο παραγωγής σε ένα… κομμάτι. Τελικά όμως, όπως ο ίδιος δηλώνει, το αυτοκίνητο βγήκε αλώβητο. Δείτε παρακάτω το video.

Lamborghini Huracan Sterrato

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ