top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο Mitsubishi Outlander

Η Mitsubishi παρουσίασε σήμερα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού το νέο Outlander.

Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε σήμερα μέσω του Amazon Live το νέο Mitsubishi Outlander, το οποίο αισίως γυρίζει σήμερα την τέταρτη κατά σειρά σελίδα του. Αρχικά, το μεσαίο SUV της Mitsubishi θα είναι διαθέσιμο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και εν συνεχεία και σε άλλες αγορές, στις οποίες όμως, όπως όλα μαρτυρούν, δεν περιλαμβάνεται η Ευρωπαϊκή.

Mitsubishi Outlander

Οπτικά, το νέο Outlander υιοθετεί πολλά στοιχεία της ταυτότητας Dyamic Shield, υιοθετώντας ένα επιβλητικό παρουσιαστικό με αιχμηρές γωνίες, μυώδεις προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα τεχνολογίες LED και τροχούς με διάμετρο έως και 20 ίντσες. Στο εσωτερικό, το οποίο είναι 7θέσιο, είναι και αυτό με τη σειρά του νέο διαθέτοντας μία οθόνη 9 ιντσών στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,3 ίντσες.

Mitsubishi Outlander

Το ιαπωνικό μοντέλο, το οποίο βασίζεται σε νέα πλατφόρμα που υπογράφει η συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi, παίρνει κίνηση από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης με 4 κυλίνδρους και χωρητικότητα 2,5 λίτρα – περισσότερα στοιχεία ωστόσο δεν δίνονται στη δημοσιότητα. Από εκεί και πέρα, η μονάδα κίνησης του νέου Outlander συνεργάζεται με σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους εμπρός ή και στους τέσσερις, μέσω του γνωστού συστήματος Super All-Wheel Control. Στην πρώτη περίπτωση, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από 5 drive modes και στη δεύτερη μέσα από ένα επιπλέον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ