top icon
Κόσμος

Πρεμιέρα για το Smart Concept #1

Η Smart παρουσίασε στην Έκθεση Μονάχου ένα πρωτότυπο με την ονομασία Concept #1 που φωτογραφίζει το επερχόμενο ηλεκτρικό της SUV.

Η συνεργασία της Smart με την Geely έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να γυρίσει σελίδα για την θυγατρική εταιρεία της Daimler, η οποία στρέφεται εξολοκλήρου στην ηλεκτροκίνηση και στα premium προϊόντα. Με το πρωτότυπο Concept #1 που παρουσιάστηκε χθες στην Έκθεση Μονάχου, η Smart «φωτογραφίζει» τη μορφή αλλά και τις βασικές τεχνολογικές κατευθύνσεις ενός premium SUV της συμπαγούς κατηγορίας, το οποίο κινείται αποκλειστικά μέσω… πρίζας.

Το μήκος του Concept #1 είναι 4.290 μ., το πλάτος του 1,91 μ. και το ύψος του 1.698 χλστ., παραπέμποντας ευθέως στην ομογάλακτη Mercedes EQA.

Smart Concept #1

Σχεδιαστικά, το Concept #1 κάθε άλλο παρά Smart θυμίζει, με τους κοντούς προβόλους, την πανοραμική οροφή και τις πόρτες δίχως μεταλλικό πλαίσιο να δημιουργούν μια σύγχρονη και νεανική αύρα.

Οι πίσω δε πόρτες ανοίγουν αντίθετα σε σχέση με τις εμπρός, ενώ χαρακτηριστική σε επίπεδο αισθητικής είναι η LED ρίγα στο εμπρός μέρος και οι στενοί προβολείς.

Το εσωτερικό του Concept #1 είναι αρκούντως προχωρημένο – και τετραθέσθιο για την περίσταση – διαθέτοντας μεταξύ άλλων μια κεντρική οθόνη αφής το μέσον του ταμολό. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την Smart, το μεταξόνιο των 2,72 μέτρων διασφαλίζει επαρκείς χώρους για τους επιβάτες.

Smart Concept #1

Προς το παρόν η Smart δεν ανακοινώνει κανένα στοιχείο για τις τεχνικές περγαμηνές του Concept #1. Ωστόσο, γνωστό είναι ότι η έκδοση παραγωγής θα είναι ηλεκτροκίνητη (όπως και κάθε μοντέλο Smart από το 2019 και μετά), με το μοντέλο να βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Geely και προορίζεται αποκλειστικά για ηλεκτρικά μοντέλα.

Smart Concept #1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Smart Concept #1
  • Smart Concept #1
  • Smart Concept #1
  • Smart Concept #1
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ