Επικαιρότητα Κόσμος

Προ των πυλών δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα από το Groupe Renault

Στα πλαίσια της διαδικτυακής παρουσίασης eWays που ξεκινά σε δύο 24ωρα από το σήμερα, το Groupe Renault θα παρουσιάσει δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα με το δεύτερο να φέρει τα σήματα της Dacia.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες, το Groupe Renault διοργανώνει από τις 15 έως και τις 26 Οκτωβρίου ένα μοναδικό διαδικτυακό event με την ονομασία Renault eWays, το οποίο θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτρική κινητικότητα του σήμερα αλλά και του αύριο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα παρουσιαστεί η διευρυμένη γκάμα των ηλεκτρικών και ηλεκτροκίνητων μοντέλων του γαλλικού ομίλου, όπως για παράδειγμα το Renault Arkana E-TECH Hybrid, το οποίο ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απόβασή του στην Ευρώπη.

Από τις 15 Οκτωβρίου, o Luca de Meo, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Groupe Renault, θα εγκαινιάσει την εκδήλωση Renault eWays και θα παρουσιάσει τις 100% ηλεκτρικές και υβριδικές καινοτομίες της ομίλου.

Ωστόσο, η σημαντικότερη είδηση που αναμένεται να «βγει» από την παρουσίαση αυτή είναι η παγκόσμια πρεμιέρα δύο νέων ηλεκτρικών μοντέλων. Το πρώτο από αυτά θα φέρει τα σήματα της Renault και όντας σε πρωτότυπη μορφή, θα ανήκει τελικά στην κατηγορία των χάτσμπακ μοντέλων με SUV χαρακτηριστικά «πατώντας» σε ένα δάπεδο με την ονομασία CMF-EV. Το δεύτερο από αυτά θα κοσμείται από τα σήματα της Dacia, φέροντας την ονομασία Spring - σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία, πρόκειται για «το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που είναι προσβάσιμο σε όλους».

Δείτε στη συνέχεια τα σύντομα teaser βίντεο των δύο μοντέλων:

 

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου