Επικαιρότητα Κόσμος

Ρεκόρ πωλήσεων για την Rolls-Royce το 2018

Ξεπέρασε τις 4.000 παραδόσεις αυτοκινήτων η Rolls-Royce το 2018 καταγράφοντας την καλύτερη για την ίδια επίδοση όλων των εποχών.

Η επίδοση των 4.107 μονάδων μέσα σε ένα έτος είναι η καλύτερη που έχει καταγραφεί στην 115ετή ιστορία της βρετανικής εταιρείας, η οποία, ως γνωστόν, χαίρει της υποστήριξης των Γερμανών του BMW Group, ούσα μέλος του εδώ και πολλά χρόνια. Δραστηριοποιούμενη σε περισσότερες από 50 χώρες ανά τον κόσμο, η Rolls-Royce κατάφερε μέσα στο 2018 να συνεισφέρει σημαντικά στο γερμανικό γκρουπ και σε επίπεδο εσόδων ισχυροποιώντας έτσι ακόμα περισσότερο τη θέση της στον όμιλο εταιρειών, ο οποίος συναπαρτίζεται από τις BMW και Mini.

«Το 2018 ήταν ένα επιτυχημένο έτος για την Rolls-Royce. Έχουμε δει ανάπτυξη σε όλες τις περιοχές μας σε όλο τον κόσμο. Στη Rolls-Royce είμαστε βαθιά επικεντρωμένοι σε όλους τους πελάτες μας και εκπληρώνουμε τις προσδοκίες τους. Είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί η ώθηση για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία το 2019», δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös.

H Rolls-Royce προσδοκά σε ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις έχοντας πλέον στη φαρέτρα της ένα ακόμα νέο μοντέλο: την Cullinan.

Χωρίς να ανακοινώνονται περισσότερα στοιχεία, η Rolls-Royce επισημαίνει στις επίσημες δηλώσεις της πως το 2018 το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεών της πραγματοποιήθηκε στην αγορά των ΗΠΑ._X.A.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου