top icon
Επικαιρότητα

Stoner: O Marquez ένιωθε να απειλείται από εμένα!

Ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στρέφει, με αρκετή ομολογουμένως πικρία, τα βέλη κατά του Marc Marquez.

Ο Casey Stoner, μιλώντας στο Motorsprint, δήλωσε για τον πρώην «ομόσταυλό» του στην HRC, Marc Marquez: «Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω με τους ανθρώπους της HRC, αλλά πιστεύω πως ο Marc και οι άνθρωποι της ομάδας του ένιωθαν με κάποιο τρόπο να απειλούνται από εμένα και δεν ξέρω το γιατί. Εγώ ήμουν εκεί για να δοκιμάζω και να βοηθώ».

Θυμίζουμε πως ο Αυστραλός, αφού κρέμασε το… κράνος του στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2012, ανέλαβε από τον επόμενο κιόλας χρόνο χρέη δοκιμαστή στην εργοστασιακή ομάδα της Repsol Honda. Όλα αυτά, μέχρι και το τέλος του 2015.

Το… παράπονο του Stoner, το οποίο αποτυπώνεται πλήρως στις δηλώσεις του στο Motosprint, έγκειται στην άρνηση των ιθυνόντων της HRC να του δώσουν την ευκαιρία-δυνατότητα να αγωνιστεί το 2015 με τα χρώματα της ομάδας παίρνοντας τη θέση του Dani Pedrosa στις αρχές του χρονιάς, όταν ο Ισπανός «συνοδοιπόρος» του Marquez απείχε αναγκαστικά από τρείς συνεχόμενους αγώνες του Πρωταθλήματος MotoGP, ούτως ώστε να αναρρώσει από την εγχείρηση που πραγματοποίησε στο τραυματισμένο από πτώση χέρι του.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, στο πλαίσιο των ίδιων δηλώσεων, δεν παρέλειψε να πει έναν… καλό λόγο για τον αντιπρόεδρο της HRC, Shuhei Nakamoto, αφήνοντας όμως εμμέσως πλην σαφώς και μια σαφή αιχμή για την «παρεμβατικότητα» του Marc Marquez στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων στο εσωτερικό της HRC.

«Δεν κρατάω καμία κακία στη Honda και τρέφω ιδιαίτερο σεβασμό στον Nakamoto. Οι σχέσεις μας στο μέλλον θα είναι καλές. Ωστόσο, ήμουν έτοιμος να τρέξω στο Austin. Ο Nakamoto μου δήλωσε πως λυπάται και πως αυτός πήρε την απόφαση να μην τρέξω. Αλλά πιστεύω πως κάποιοι άλλοι τον πίεσαν ώστε να μην τρέξω. Κάποιος δεν ήθελε να με δει να αγωνίζομαι».

Υπενθυμίζουμε πως από φέτος, ο Casey Stoner ντύνεται ξανά στα… κόκκινα περνώντας στο «στρατόπεδο» της Ducati, όπου και θα αποτελέσει για λογαριασμό της ιταλικής εταιρείας τον επίσημο πρεσβευτή και δοκιμαστή της._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ