Επικαιρότητα Κόσμος

Τέσσερις χώρες ζητούν από την ΕΕ να στηρίξει τις μεταφορές

Η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Γερμανία ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία των Μεταφορών και να υποστηρίξει μαζικά τον ευαίσθητο αυτό τομέα, που πλήττεται από την πανδημία.

Η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Γερμανία ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εγγυηθεί την εύρυθμη διεξαγωγή των Μεταφορών και να υποστηρίξει μαζικά τον τομέα, που πλήττεται από την πανδημία που προκάλεσε ο κορονοϊός Covid-19. Tο αίτημα των τεσσάρων ευρωπαϊκών κρατών δημοσιοποίησε μέσω του Twitter ο Υπουργός Μεταφορών της Γαλλίας κ. Ζαν-Μπατίστ Ντεμπαρί.

Transportation Europe

Ο Γάλλος υπουργός έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter τα εξής: «Μαζί με τους ομολόγους μου της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, καλώ την ΕΕ να εντείνει τις προσπάθειες για να εγγυηθεί τη συνέχιση της διακίνησης των εμπορευμάτων, να προστατεύσει τις εταιρείες μας, κυρίως στον τομέα των αερομεταφορών και να κινητοποιήσει ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις για τους φορείς σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών». Προηγούμενα, στις 2 Απριλίου, οι αρμόδιοι υπουργοί των τεσσάρων χωρών έστειλαν επιστολή στην Επίτροπο Μεταφορών Αντίνα Βαλεάν, όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία ζητούν να ληφθούν γρήγορα ισχυρά μέτρα».

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου