top icon
Κόσμος

Το νέο ηλεκτρικό Volvo EM90 είναι ένα σκανδιναβικό σαλόνι σε κίνηση

Φανταστήκατε ποτέ να ταξιδεύετε μέσα σε ένα ευρύχωρο, σκανδιναβικό σαλόνι; Τώρα μπορείτε, στο εσωτερικό του Volvo EM90, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού premium MPV στην ιστορία της εταιρείας.

Με τα αποκαλυπτήριά του στον κόσμο να έχουν οριστεί για τις 12 Νοεμβρίου, το EM90 είναι σχεδιασμένο για να εξοικονομεί χρόνο και να μειώνει το stress. Το EM90 δεν σχεδιάστηκε απλώς για να προσφέρει χώρο για περισσότερα πράγματα, αλλά χώρο για ζωή. Το μεγάλο πλάτος της καμπίνας και ο χώρος για τα πόδια μέσα σε ένα premium εσωτερικό είναι μόνον η αρχή. Μία ευρεία σειρά premium υλικών, τα πολυτελή lounge καθίσματα με μαξιλάρια μηδενικής βαρύτητας -όπως αποκαλούνται-, μια μεγάλη πανοραμική οροφή για να απολαμβάνετε τον ουρανό από πάνω σας και όμορφες σκανδιναβικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Ταξιδέψετε άνετα στον δικό σας προσωπικό χώρο
Το Volvo EM90 διαθέτει το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό που έχουμε προσφέρει ποτέ. Είναι κατάλληλο τόσο για οικογενειακή όσο και για εταιρική χρήση, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο ως έναν προσωπικό χώρο για αποφόρτιση και χαλάρωση, μόνοι σας ή μαζί με τους αγαπημένους σας, ή για να εργαστείτε σε ένα περιβάλλον που γεννά έμπνευση. Το αυτοκίνητο είναι ένα premium 6θέσιο που παρέχει σε όλους τη δική τους περιοχή και τον δικό τους προσωπικό χώρο. Αυτό περιλαμβάνει εξατομικευμένη ψυχαγωγία και επιλογές για την προσαρμογή της άνεσης, ελεγχόμενες μέσω του υποβραχιόνιου, καθώς και μία κομψή οθόνη αφής πάνω σε επιφάνεια από φυσικό ξύλο, πιστοποιημένο κατά FSC.

Στη δεύτερη σειρά, ειδικά lounge καθίσματα προσφέρουν στους επιβάτες όλες τις ανέσεις που θα μπορούσαν να επιθυμήσουν: λειτουργία μασάζ, ανεξάρτητες επιλογές για τον εξαερισμό και τη θέρμανση, καθώς και ενσωματωμένα τραπεζάκια και ποτηροθήκες. Τα lounge καθίσματα της δεύτερης σειράς διαθέτουν επίσης μαξιλάρια μηδενικής βαρύτητας με δομή επτά επιπέδων και πάχος που υπερβαίνει τα 120 χιλιοστά, με στρώσεις υψηλής πυκνότητας που λειτουργούν σαν αποσβεστήρες, για άνεση αλλά και σωστή υποστήριξη. Όσο για την τρίτη σειρά, είναι εύκολα προσβάσιμη χάρη στις συρόμενες πίσω πόρτες και στη δυνατότητα των καθισμάτων της μεσαίας σειράς να σύρονται εμπρός-πίσω σε μεγάλο μήκος.

Volvo EM90

Η πανοραμική ηλιοροφή καλύπτει ολόκληρη την καμπίνα και συνοδεύεται από μία κουρτίνα και πολλαπλές ρυθμίσεις για τον περιβάλλοντα φωτισμό, οι οποίες προσδίδουν γνήσια σκανδιναβική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Από μία ρύθμιση που αναπαράγει το διάσημο Βόρειο Σέλας μέχρι θέματα που απηχούν τα σουηδικά δάση και την καλοκαιρινή αυγή, μπορείτε να βρείτε γαλήνη επιλέγοντας τη σκανδιναβική εμπειρία της αρεσκείας σας.

Εκλεπτυσμένο design με έμπνευση από τη φύση
Οι σκανδιναβικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες είναι διάσπαρτες σε όλη την καμπίνα, από το εκλεπτυσμένο κρύσταλλο Orrefors που χρησιμοποιείται στον επιλογέα σχέσεων, έως τον διάκοσμο Birch από ξύλο σημύδας με τον οπίσθιο φωτισμό στο ταμπλό, τις πόρτες και το πίσω μέρος της εμπρός σειράς καθισμάτων. Όλα αυτά αναδεικνύουν το πώς οι σχεδιαστές μας συνδυάζουν απρόσκοπτα τα όμορφα υλικά με την τεχνολογία σε ολόκληρο το Volvo EM90.

Οι επενδύσεις και τα μοτίβα του διακόσμου είναι εμπνευσμένα τόσο από τη σκανδιναβική φύση όσο και από την ασιατική τέχνη, δημιουργώντας μία συμβίωση που συνενώνει το σύγχρονο, εκλεπτυσμένο design με την ομορφιά του φυσικού κόσμου γύρω μας. Για παράδειγμα, τα μοτίβα της επένδυσης των καθισμάτων αντλούν έμπνευση από οροσειρές στην ομίχλη, ενώ τα ξύλινα τμήματα με τον οπίσθιο φωτισμό αντανακλούν την ομορφιά των ακτίνων φωτός που διαπερνούν ένα δάσος από μπαμπού.

«Μέσα στο EM90, συνδυάσαμε την έμπνευση από σκανδιναβικές και ασιατικές πηγές που αντανακλούν το μεγαλείο της φυσικής ομορφιάς γύρω μας και θα βρουν απήχηση στους πελάτες», λέει η Sophie Li. «Όποιο εσωτερικό και αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ταξιδεύετε μέσα σε έναν premium, καλαίσθητο και γαλήνιο χώρο που αντανακλά το μοντέρνο design της Volvo Cars».

Το Volvo EM90 ξεκινά να πωλείται αρχικά στην Κίνα και θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου 2023. Οι προ-παραγγελίες για τους πελάτες στην Κίνα θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ