top icon
Νέα

Toyota: Το Land Cruiser επιστρέφει (video)

Το εμβληματικό 4Χ4 μοντέλο της Toyota επιστρέφει, με την ιαπωνική μάρκα να το λανσάρει τόσο στη Β.Αμερική όσο και στην Ευρώπη.

Με ένα teaser video, η Toyota ανακοίνωσε πως το Land Cruiser επιστρέφει στους δρόμους. Στο μόλις 5 δευτερολέπτων κλιπ, που αναρτήθηκε αρχικά στην Toyota USA και στη συνέχεια στο ευρωπαϊκό media site της εταιρείας, γίνεται μια αναδρομή στα vintage σήματα του μοντέλου, με τη δημοσίευση να συνοδεύεται από δύο κείμενα. Στο αμερικάνικο αναφέρεται η έκφραση: «Πίστευες πραγματικά ότι θα λείπαμε για πολύ; Ο θρύλος επιστρέφει». Αντίστοιχα, το ευρωπαϊκό είναι πιο λιτό, λέγοντας: «Έτοιμοι για την επόμενη περιπετειά σας;»

Η Toyota δεν δίνει την παραμικρή πληροφορία για το μεγάλο τετρακίνητο SUV, ωστόσο, όλα δείχνουν πως το αυτοκίνητο θα αποτελεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Land Cruiser 300 που είδαμε το 2021 και κυκλοφορεί στην αγορά της Μέσης Ανατολής.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να βασίζεται και στο πρόσφατο Lexus GX, καθώς πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που φέρει πλαίσιο τύπου σκάλας και μπορεί να υποστηρίζει εξηλεκτρισμένα σύνολα, καλύπτοντας τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρώπης. Το τι ακριβώς ετοιμάζουν οι Ιάπωνες θα το μάθουμε σύντομα.

Θυμίζουμε πως, το Toyota Land Cruiser είναι ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα της κατηγορίας, με περισσότερες από 10,4 εκατομμύρια πωλήσεις σε 170 διαφορετικές χώρες της υφηλίου τις τελευταίες επτά δεκαετίες.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ