Μία ακόμα πρόκληση για το ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο ID. R της VW με σημείο αναφοράς, αυτή τη φορά, το διάσημο δρόμο “Road to Heaven” της Κίνας.

Ενόσω «ετοιμάζεται» προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις στο Nurburgring και λίγους μήνες μετά την κατάρριψη του ρεκόρ στο Pikes Peak Hill Climb, το ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο ID. R των 680 ίππων της VW βάζει… πλώρη για τη διάσημη διαδρομή “Road to Heaven” της Κίνας, σε μία ακόμα επίδειξη δυνάμεων και δυνατοτήτων. Όπως επισήμως ανακοινώθηκε χθες από τη γερμανική εταιρεία, η νέα «απόπειρα» θα πραγματοποιηθεί με τον Romain Dumas πίσω από το τιμόνι του ID. R τον προσεχή κιόλας Σεπτέμβριο.

Η Shan Big Gate στην Tianmen, ή αλλιώς, η λεωφόρος Tongtian (Road to Heaven), είναι ένα δημοφιλές αξιοθέατο στην Κίνα σε απόσταση 1.500 χλμ. νοτιοδυτικά του Πεκίνου και συνάμα μία διαδρομή που χρησιμοποιείται καθημερινά από τα τουριστικά λεωφορεία για τη μεταφορά επισκεπτών μέχρι το όρος της Tianmen. Η διαδρομή ξεκινάει από μία κοιλάδα σε μία περιοχή περίπου 200 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και καταλήγει σε υψόμετρο περίπου 1.300 μέτρων - η κορυφή δε του βουνού βρίσκεται στα 1.519 μέτρα. Καθ’ όλο το μήκος της ασφάλτινης διαδρομής μήκους 11 χλμ. ο οδηγός – για την περίσταση ο Romain Dumas - θα βρεθεί… αντιμέτωπος με 99 στο σύνολο απαιτητικές στροφές._X.A.

 

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά