top icon
Κόσμος

Ξεπούλησε σε 10 ώρες το Citroen My Ami Buggy

Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν οι παραγγελίες για την ειδική έκδοση My Ami Buggy και η Citroen ανακοίνωσε το sold out.

Μόλις 10 ώρες χρειάστηκαν για να ξεπουλήσει το My Ami Buggy της Citroen. Η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε πως η περιορισμένης παραγωγής έκδοση του λιλιπούτειου ηλεκτρικού μοντέλου έκανε sold out και στις 8 χώρες που ήταν διαθέσιμη.

Citroen

Στο Βέλγιο οι 65 μονάδες του μοντέλου βρήκαν ιδιοκτήτη σε λιγότερο από 9 λεπτά. Στη Γαλλία, τα 300 My Ami Buggies πουλήθηκαν σε 1 ώρα, ενώ στην Ισπανία υπήρξε πελάτης που ολοκλήρωσε τη διαδικασία της παραγγελίας σε μόλις 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Citroen.

H ειδική έκδοση του Ami με την ονομασία My Ami Buggy κυκλοφόρησε διαδικτυακά σε 8 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, την Τρίτη 20 Ιουνίου. Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 20.000 επισκέψεις στις κατά τόπους επίσημες ιστοσελίδες της Citroen και οι 800 μονάδες εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού.

Citroen

Τα υπόλοιπα 200 από τα 1.000 συνολικά My Ami Buggy, θα διατεθούν σε καταστήματα λιανικής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στην Τουρκία, το Μαρόκο και άλλα γαλλικά εδάφη.

Ποια είναι η τιμή του My Ami Buggy

Η τιμή του My Ami Buggy με την περιπετειώδη εμφάνιση, τον επιπλέον εξοπλισμό και τα αποκλειστικά αξεσουάρ, κυμάνθηκε από 7.790 έως 10.450 ευρώ. Στην Ελλάδα, όπου προσφέρθηκε επίσης, η τιμή του διαμορφώθηκε στα 9.750 € συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής επιδότησης.

Citroen

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο Citroen Μy Ami Buggy – Δείτε την τιμή

Όσο για τις παραδόσεις στους πελάτες, θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου, με βάση το χρονοδιάγραμμα της Citroen.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ