top icon
Επικαιρότητα

Lincoln Continental concept

Πρώτη εμφάνιση την Τετάρτη, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, για το αμερικανικό τρίλιτρο concept με το εμβληματικό όνομα.

Πρώτη εμφάνιση την Τετάρτη, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, για το αμερικανικό τρίλιτρο concept με το εμβληματικό όνομα.

To όνομα Continental σημαίνει πάρα πολλά για την Lincoln, τη θυγατρική εταιρεία της Ford, που παραμένει μια από τις πιο ιστορικές της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ήταν το καλύτερο και πιο διάσημο μοντέλο στην μακρά κατασκευαστική της δραστηριότητα, όντας στη γκάμα της από τα τέλη της δεκαετίας του 30. Το concept που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη στις 1 Απριλίου είναι πισωκίνητο και κάτω από το κάλυμα του κινητήρα του έχει εγκατασταθεί ο τρίλιτρος V6 Ecoboost, του οποίου η ιπποδύναμη στη συγκεκριμένη κατασκευή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η πολυτέλεια της καμπίνας του είναι εμφανής, με τους πίσω επιβάτες να έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τις ρυθμίσεις του κλιματισμού, καθώς και το ηχοσύστημα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η φιμέ ηλιοροφή, η οποία επιτρέπει τον έλεγχο της θερμότητας που παράγεται από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αγγίζοντας ένα κουμπί, το γυαλί μπορεί να δροσίσει την καμπίνα έως 18 βαθμούς Κελσίου. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν λείπει ούτε ο χώρος για την αποθήκευση της… σαμπάνιας.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ