top icon
Επικαιρότητα

Maserati Quattroporte Sport GT S

H ιταλική εταιρεία αποκάλυψε ότι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ θα παρουσιάσει τη νέα Maserati Quattroporte Sport GT S.

H ιταλική εταιρεία αποκάλυψε ότι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, στις 12 Ιανουαρίου, θα παρουσιάσει τη νέα Maserati Quattroporte Sport GT S. Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση, «το οκτακύλινδρο αυτοκίνητο σχεδιάστηκε για να είναι μια πραγματική μηχανή οδήγησης, κάτω από το αμάξωμα ενός πολυτελούς σεντάν».
 
Νέες ρυθμίσεις έχουν γίνει στην αρχιτεκτονική της ανάρτησης, χάρη στις οποίες μειώνεται ακόμα περισσότερο το ύψος του αυτοκινήτου. Τροποποιήσεις έγιναν επίσης στο λογισμικό του κιβωτίου ταχυτήτων αλλά και στο σύστημα εξαγωγής. Όσο για τον κινητήρα, έχει επιλεχθεί ένα μηχανικό σύνολο 4.7 λίτρων, απόδοσης 433 ίππων, αντικαθιστώντας τον 4.2 με τους 400 ίππους.
 
Από αισθητικής πλευράς έχει τοποθετηθεί νέα, πιο επιθετική μάσκα, ενώ στα φωτιστικά σώματα είναι διάχυτη η εμφάνιση μετάλλου και τιτανίου. Στο εσωτερικό της καμπίνας δεσπόζει ο συνδυασμός δέρματος με αλκαντάρα και φυσικά οι επενδύσεις από τιτάνιο στο ταμπλό. _Β.Χ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ