top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi Prototype-S

Τα χνάρια της άσπονδης φίλης της, Subaru, ετοιμάζεται να ακολουθήσει η Mitsubishi με το νέο Lancer. Η ιαπωνική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σχέδια της πεντάπορτης, χάτσμπακ έκδοσης, η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της -ως πρωτότυπο- το Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης.

Σύμφωνα με τη Mitsubishi, το Prototype-S θα έχει τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές με το Lancer Ralliart, που παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα στο Ντιτρόιτ, εκτός βεβαίως από τη χωρητικότητα του διαμερίσματος αποσκευών. Ως εκ τούτου, θα εξοπλίζεται με το νέο δίλιτρο 4Β11 κινητήρα της εταιρίας, απόδοσης 240 ίππων και ροπής 34,9 χλγμ.

Η κίνηση θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, μέσω του νέου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, SST. Με τη σειρά του, το σύστημα τετρακίνησης Super All Wheel Drive Control (S-AWD) ενσωματώνει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων τα Active Center Differential (ACD), Active Yaw Control (AYC), το σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ASC) και το ABS.

Η έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου θα ακολουθήσει λίγο αργότερα, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο. To πεντάπορτο Lancer, βεβαίως, θα διατίθεται με όλη τη γκάμα των κινητήρων και όχι μόνο με το συγκεκριμένο, καλύπτοντας έτσι καλύτερα τις ανάγκες των καταναλωτών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ