top icon
Επικαιρότητα

Νέος υπεύθυνος σχεδιασμού στον Όμιλο VW

Ο Michael Mauer αντικαθιστά, ύστερα από πολλά χρόνια, το Walter de Silva στο τιμόνι του τμήματος σχεδιασμού της γερμανικής πολύ-εταιρείας.

Μπορεί ο Michael Mauer να μην είναι και τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό, σίγουρα όμως πρόκειται για ένα σχεδιαστή με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και μακρά θητεία σε αντίστοιχες θέσεις στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Η καριέρα του αντικαταστάτη του De Silva ξεκίνησε στη Mercedes to 1986, με τον 53χρονο σήμερα Γερμανό να σχεδιάζει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Στουτγάρδη πολλά μοντέλα της μάρκας, όπως η A-Class, η SLK και η SL, καθώς και πολλές προτάσεις για λογαριασμό της Smart.

Από το 2004, ο Mauer αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλούς του Τμήματος Σχεδιασμού της Porsche, αποτελώντας τον ιθύνοντα νου για το τη μορφή της Cayenne το 2007, της Panamera, αλλά και της εντυπωσιακής 918 Spyder.

Παράλληλα με τον διορισμό του Mauer στη θέση του Υπευθύνου του Τμήματος Σχεδιασμού για το σύνολο των εταιρειών του Ομίλου, οι ιθύνοντες του τελευταίου ανακοίνωσαν τον διορισμό του Ulrich Eichhorn ως υπευθύνου του Τμήματος R&D, του Fred Kappler ως επικεφαλούς στο τμήμα Πωλήσεων, καθώς και του Wolfram Thomas στο πόστο του Υπευθύνου Παραγωγής._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ