top icon
Επικαιρότητα

Οδηγός Οδικής Ασφάλειας

Παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών ο «Οδηγός Οδικής Ασφάλειας» από το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς», ο οποίος θα κυκλοφορήσει συνολικά σε 400.000 αντίτυπα, ενώ μέσω του ΙΝFOTE που είναι ο χορηγός της έκδοσης θα διανεμηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών, Μαλγάρων και Πάτρας. Θα μοιραστεί επίσης στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.
 
Ο «Οδηγός Οδικής Ασφάλειας» είναι ένα καλαίσθητο έντυπο με κατανοητό κείμενο, εμπλουτισμένο με σκίτσα και φωτογραφίες με τέτοιο τρόπο, που να γίνεται αντιληπτό σε όλους μας το πόσο σημαντικό είναι να οδηγούμε με προσοχή και ασφάλεια. Η ύλη της έκδοσης είναι χωρισμένη σε τρεις βασικές ενότητες: αυτοκίνητο, δρόμος και άνθρωπος.  
 
Στην πρώτη ενότητα αναφέρονται τα συστήματα ασφάλειας του αυτοκινήτου και οι νέες σχετικά με αυτή τεχνολογίες, καθώς και τα θέματα που αφορούν στη μεταφορά των παιδιών με αυτό. Η δεύτερη ενότητα καταπιάνεται με την οδήγηση στους ελληνικούς δρόμους και τις συνθήκες κίνησης μέσα στις πόλεις, με ό,τι αυτή συνεπάγεται.
Τέλος, στην τρίτη ενότητα αναφέρονται όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τον άνθρωπο που οδηγεί ή μετακινείται με αυτοκίνητο (εμπειρία, αντίληψη περιβάλλοντος, κακές συνήθειες, τρόποι συμπεριφοράς κλπ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ