top icon
Επικαιρότητα

Opel Astra: παρουσίαση

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για το Astra είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στη Γερμανία για να δούμε από κοντά το μικρομεσαίο μοντέλο της Opel.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για το Astra είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στη Γερμανία για να δούμε από κοντά το μικρομεσαίο μοντέλο της Opel. Με τα βασικά στοιχεία που αφορούν τη σχεδίαση και τις αυξημένες διαστάσεις του να είναι λίγο πολύ γνωστά, αυτό που είχε τη μεγαλύτερη σημασία ήταν η αποκάλυψη του εσωτερικού.
 
Με οδηγό το Insignia και γνώμονα την πρακτικότητα οι σχεδιαστές της Opel δημιούργησαν ένα ξεχωριστό εσωτερικό πλήρως αναβαθμισμένο σε σχέση με αυτό του προηγούμενου μοντέλου. Το ταμπλό αγκαλιάζει πλέον τον οδηγό και το συνοδηγό, με την εργονομία να είναι σαφώς βελτιωμένη. Ο οδηγός έχει σε ιδανική απόσταση από τα χέρια του όλα τα χειριστήρια, με τη θέση να σε κερδίζει με την άνεση που προσφέρει.
 
Τα πλαστικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι μαλακά και χρωματιστά, ανάλογα με την έκδοση. Εκεί όμως όπου έγινε η υπέρβαση είναι σε θέματα χωροταξίας, όπου το Astra εκτός από ευρύχωρο δείχνει και πρακτικό χάρη στις αμέτρητες θήκες που διαθέτει πλέον.
 
Ένας ιδιαίτερος φωτισμός θα δημιουργεί την ανάλογη με τη διάθεσή σας ατμόσφαιρα, αφού όταν επιλέξετε τη λειτουργία Sport τότε αυτός αλλάζει σε κόκκινο. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται στην Έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, ενώ λίγο αργότερα θα έχουμε τη δυνατότητα να το οδηγήσουμε. Στην ελληνική αγορά θα κάνει την πρεμιέρα του μέσα στο πρώτο 3μηνο του 2010._Γ.Καλ.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ