top icon
Επικαιρότητα

Opel Astra sedan

Η Opel πραγματοποιεί για πρώτη φορά μία παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρωσία, με το νέο Astra sedan, που αποκαλύπτεται στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας (29 Αυγούστου–9 Σεπτεμβρίου).

Η Opel πραγματοποιεί για πρώτη φορά μία παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρωσία, με το νέο Astra sedan, που αποκαλύπτεται στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας (29 Αυγούστου–9 Σεπτεμβρίου).
 
Το sedan είναι μία σημαντική προσθήκη στη γκάμα του Astra, που τώρα είναι ακόμα πιο ποικίλη και προσφέρει νέους κινητήρες και συστήματα υποστήριξης οδηγού. Με ελκυστική εμφάνιση και τυπικές αρετές Astra το νέο 4θυρο μοντέλο της Opel (μήκος/πλάτος/ύψος: 4.658/1.814/1.476 χλστ.) διαθέτει μεταξόνιο 2.685 χλστ. 

 
Η Ρωσία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Opel. Μετά τη Γερμανία, είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Πέρσι, πουλήθηκαν εκεί περίπου 70.000 αυτοκίνητα Opel. Φέτος, από Ιανουάριο μέχρι Ιούλιο, η Opel σημείωσε αύξηση κατά 29%, υπερδιπλάσιο ποσοστό σε σχέση με την αντίστοιχη αύξηση της αγοράς. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η Ρωσία αναμένεται να γίνει από τις κύριες αγορές της Ευρώπης, με συνολικές πωλήσεις της τάξεως των 3,4 εκατομμυρίων οχημάτων το 2014. Οι υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης οφείλονται στο χαμηλό μέσο όρο οχημάτων ανά κάτοικο. Για παράδειγμα, η Ρωσία έχει τα μισά οχήματα ανά 1000 κατοίκους σε σχέση με τη Γερμανία. 

 
Περισσότερα από τα μισά όλων των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους Ρωσικούς δρόμους είναι μεγαλύτερα των δέκα ετών. Σε αυτή την αγορά υψηλής ανάπτυξης, τα 4θυρα sedan και SUV γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση. Σε όλες τις κατηγορίες, πάνω από το 60% των πωλήσεων των sedan στην Ευρώπη καταγράφεται στη Ρωσία. Καθώς είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά για το Astra στην Ευρώπη μετά τη Γερμανία και τη Βρετανία, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας ήταν μία λογική επιλογή για να γιορτάσει η Opel την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου της sedan.

 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ