top icon
Επικαιρότητα

Πόσο κοστίζει το νέο Honda/Acura NSX;

Η ιαπωνική εταιρεία οριστικοποίησε το κόστος αγοράς του νέου NSX στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Το πολυαναμενόμενο NSX, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Acura, το αμερικάνικο δηλαδή παρακλάδι της Honda, κοστολογήθηκε στις Η.Π.Α. στα 156.000 δολάρια. Για τη βασική, ασφαλώς, έκδοση. Σε αυτό το ποσό, προσθέστε επιπλέον 1.800 δολάρια για έξοδα προετοιμασίας και παράδοσης του οχήματος.

Βέβαια, το κόστος αγοράς του υβριδικού supercar της Acura μπορεί να «σκαρφαλώσει» έως και τα 205.700 δολάρια στην περίπτωση που προσθέσει κανείς όλα τα αξεσουάρ της λίστας του προαιρετικού του εξοπλισμού.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, το νέο NSX θα διατίθεται στις ΗΠΑ σε οκτώ διαφορετικά χρώματα όσον αφορά στις εξωτερικές επιφάνειες και τέσσερα στις εσωτερικές, ενώ τρεις είναι οι επιλογές στη σχεδίαση των τροχών. Προαιρετικά είναι, επίσης, τα κεραμικά φρένα, αλλά και οι επενδύσεις ανθρακονήματος στο εξωτερικό τμήμα της οροφής και σε επιλεγμένα στοιχεία του εσωτερικού διακόσμου.

Η Acura ανακοίνωσε, επίσης, πως οι παραγγελίες του αυτοκινήτου δεν ξεκινούν άμεσα, αλλά στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα που θα «ανέβει» στην επίσημη ιστοσελίδα της o «ηλεκτρονικός διαμορφωτής» του οχήματος, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να φτιάξετε το NSX της αρεσκείας σας.

Το Acura NSX με αριθμό πλαισίου «001» δεν θα μπορείτε να το αποκτήσετε, καθώς θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς τον επόμενο κιόλας μήνα._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ