top icon
Επικαιρότητα

Seat Challenge 2009

Happy Sunday! Ή πιο απλά, μία όμορφη Κυριακή με ταχύτητα, θέαμα και εξαιρετική ατμόσφαιρα, με φόντο τη σειρά FR και Cupra της Seat.

Στο katrodromo των Αφιδνών, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν οι λάτρεις της αυτοκίνησης και της γρήγορης οδήγησης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα διαφορετικό και «έντονο» σε αισθήσεις πρωινό, γνωρίζοντας από κοντά, αλλά και κάποιοι εκ των έσω, τα νέα Seat Ibiza FR και Cupra. Παράλληλα, όσοι βρέθηκαν στο katrodromo είχαν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μία σειρά από διαγωνισμούς, με κορυφαίο δώρο ένα Seat Ibiza FR Bocanegra. Η κάλπη άνοιξε στις 10:00 πμ και φίλοι του αυτοκινήτου κάθε ηλικίας βρέθηκαν από νωρίς στην πίστα. Οι περισσότεροι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα κορυφαία μοντέλα της σειράς Ibiza, και όχι μόνο, την ώρα που 125 τυχεροί είχαν την τύχη μέσα από διαδικασία κλήρωσης να συνοδηγήσουν στην πίστα με τα Seat Ibiza FR, Cupra, αλλά και Leon Cupra, με τους συντάκτες των 4ΤΡΟΧΩΝ στο τιμόνι των ισπανικών αυτοκινήτων, απολαμβάνοντας μία διαφορετική εμπειρία.  
 
Την ίδια ώρα, όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό της Xbox, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες τους στην κονσόλα της Microsoft, παίζοντας μάλιστα το νέο Forza Motorsport 3! Ο ταχύτερος όλων, o Χάρης Ντόβας, έφυγε στο τέλος της ημέρας από το kartdromo με μία κονσόλα Xbox. Την ατμόσφαιρα ζέσταινε η μουσική από τους παραγωγούς του Village 88,3 FM αλλά και η ζωντάνια των club των φίλων της Seat, τα οποία και έδωσαν δυναμικό παρών στο kartodromo. Βέβαια, όσο πέρναγε η ώρα, η θερμοκρασία ανέβαινε, αφού πλησίαζε και η στιγμή της κλήρωσης των δώρων, και φυσικά του αστραφτερού Seat Ibiza Bocanegra FR των 150 ίππων. Έτσι, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της συνοδήγησης, όλοι βρέθηκαν γύρω από το Bocanegra, με την κάλπη να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Ξεκινώντας τη διαδικασία αντίστροφα, ο Γιώργος Λουλάκης κέρδισε ένα τζάκετ από την μπουτίκ της Seat, ενώ η Ελένη Γεωργοπούλου και ο Νικόλαος Ολύμπιος έφυγαν από την πίστα με ένα μπουφάν και ένα ρολόι της ισπανικής εταιρίας, την ώρα που ο Απόστολος Λαγογιάννης αναδείχθηκε ως ο τυχερός που θα λάβει μέρος στο διήμερο σεμινάριο ασφαλούς και σπορ οδήγησης της Seat.
 
Με κομμένη την ανάσα όλοι περίμεναν τη στιγμή της κλήρωσης του Ibiza Bocanegra, με τον μικρό Σωτήρη να τραβάει από την κάλπη το όνομα του Γιάννη Αρβανίτη, προσφέροντας του αναμφίβολα, το καλύτερο δώρο, αφού γιόρταζε τα γενέθλια του! Πολύχρονος και καλορίζικο!_Π.Τ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ