top icon
Επικαιρότητα

Skoda Octavia Facelift

Η γενιά των Octavia του 2009 διαφοροποιείται κατά κύριο λόγο στο εμπρόσθιο μέρος, ακολουθώντας την αισθητική των Fabia και Superb.

Διατηρώντας το επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την πρεμιέρα της έκθεσης του Παρισιού, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Octavia. Οι πληροφορίες λένε ότι η γκάμα των κινητήρων του μεγαλώνει, περιλαμβάνοντας τρεις κινητήρες ντίζελ και πέντε βενζινοκινητήρες. Μεταξύ αυτών και ο μπεστ-σέλερ του ομίλου, ο υπερτροφοδοτούμενος 1.4 TSI με τους 122 ίππους.
 
Η γενιά των Octavia του 2009 διαφοροποιείται κατά κύριο λόγο στο εμπρόσθιο μέρος, ακολουθώντας την αισθητική των Fabia και Superb. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές εστιάζονται στα φωτιστικά σώματα και στον προφυλακτήρα, και στο πλάι συναντάμε νέους καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας. Νέες είναι επίσης οι προσθήκες ενεργών φώτων xenon και, σε ορισμένες εκδόσεις, του επτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG.
 
Στο εσωτερικό οι αλλαγές περιορίζονται στις ταπετσαρίες και στις επενδύσεις των καθισμάτων, στα τιμόνια τριών και τεσσάρων ακτίνων και στα χειριστήρια για το ηχοσύστημα, το σύστημα κλιματισμού και το σύστημα πλοήγησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ