top icon
Επικαιρότητα

Συνάντηση για την Οδική Ασφάλεια

Με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας κ. Άρη Σταθάκη, δημοσιογράφο και βουλευτή, συναντήθηκε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κώστας Χατζηδάκης.

Όπως είπε μετά τη συνάντησή τους ο υπουργός, συμφωνήθηκε «από δω και στο εξής να έχουμε τακτική επαφή για τα θέματα της Επιτροπής και της αρμοδιότητάς του. Συμφωνήσαμε να λειτουργούμε με ευέλικτο τρόπο, ώστε να έχουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα σε ένα κρίσιμο για όλους τους Έλληνες πολίτες θέμα. Επίσης αποφασίστηκε το Υπουργείο να ξεκινήσει εκ νέου την επιτυχημένη του διαφημιστική εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια, που έχει τη δυνατότητα να συντελέσει στον περιορισμό των θυμάτων στην άσφαλτο».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν αποδίδει η υπάρχουσα καμπάνια, ο κ. Άρης Σταθάκης δήλωσε πως «θύματα δε μειώνονται, δυστυχώς. Αλλά αυξάνονται οι άνθρωποι που αρχίζουν να σκέπτονται ότι είναι «αμαρτία από το Θεό» να έχουμε κάθε μέρα έξι νεκρούς και δεκάδες τραυματίες και ανάπηρους, που πέρα από το κοινωνικό κόστος και τον ανθρώπινο πόνο, στοιχίζουν στο Δημόσιο και τρία δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως».

 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ