top icon
Επικαιρότητα

Το Genesis φοράει Prada

Από τη συνεργασία της Hyundai με τον ιταλικό οίκο μόδας, προέκυψε το Genesis Prada, ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής.

Θέση στο περίπτερο της Hyundai στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Σεούλ (3-12 Απριλίου) θα έχει και το Genesis Prada. Όπως αποκαλύπτει το όνομά του, πρόκειται για το αποτέλεσμα σύμπραξης της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας με την ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή πολυτελών προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.
 
Το Genesis Prada θα παραχθεί σε μόλις 3 αντίτυπα. Το ένα θα παραμείνει στην κατοχή της Hyundai, ενώ τα άλλα δύο θα τεθούν σε δημοπρασία, με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σχεδιαστές από τις δύο εταιρείες εργάστηκαν από κοινού για περίοδο τεσσάρων μηνών, στην Κορέα και την Ιταλία.
 
Για τις επεμβάσεις στο εξωτερικό του αυτοκινήτου χρησιμοποιήθηκαν φύλλα χρυσού που αντικατέστησαν τις λεπτομέρειες από χρώμιο, αλλά και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Περνώντας στο χώρο των επιβατών, οι αλλαγές στην κεντρική κονσόλα και η παρουσία δέρματος εξαιρετικής ποιότητας ολοκληρώνουν την εικόνα.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ