top icon
Επικαιρότητα

Kia: Εκδόσεις GT-Line στη Γενεύη για το νέο Rio

Η κορεάτικη εταιρεία -άλλο που δεν ήθελε- ενισχύει έτι περεταίρω το σπορτίφ ταμπεραμέντο των μοντέλων της. Αυτή τη φορά λανσάροντας ένα πιο «επιθετικό» εξοπλιστικό πακέτο για λογαριασμό του Rio.

Η έκδοση GT-Line έρχεται να ενδυναμώσει το σπορτίφ προφίλ του κορεατικού σούπερ μινι. Ίσως όχι και τόσο στην ουσία, μιας και τα βασικά μηχανικά μέρη με τα οποία εξοπλίζεται παραμένουν ως είχαν, όσο σε εμφάνιση. Με την πρώτη ματιά, άμεσα διακριτές είναι οι αλλαγές στο εμπρός μέρος, με την μάσκα να παραπέμπει στο Stinger. Από εκεί και πέρα, αντίστοιχο τόνο προσδίδουν η μαύρη πίσω αεροτομή, οι ποδιές στο πλάι, η διπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος και φυσικά οι τροχοί των 17 ιντσών. Στο εσωτερικό, οι πινελιές είναι περιορισμένες, με τα διακοσμητικά στο ταμπλό, το συνθετικό μαύρο δέρμα στα καθίσματα και την οθόνη των 7 ιντσών να έχουν τον πρώτο λόγο.

Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, η Kia ανακοινώνει εν όψει της πρεμιέρας του Rio GT-Line στο επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα εφοδιάζεται με μια σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως τα Forward Collision Avoidance, Pedestrian Recognision, Lane Departure Warning, Driver Attension Warning και Lane Keep Assist.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, δεσπόζουσα θα είναι η θέση του 3κύλινδρου κινητήρα τούρμπο του 1,0 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 120 ίππους και 171 Nm ροπής. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το πακέτο GT-Line θα είναι διαθέσιμο και με τους βενζινοκινητήρες των 1,25 και 1,4 λίτρων της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες, εντός ολίγων ημερών._X.A.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Kia Rio 1.0T 120 PS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ