top icon
Επικαιρότητα

Ξεπερνά τα 480 χλμ./ώρα η νέα Hennessey Venom F5;

Με μια teaser φωτογραφία, η αμερικάνικη Hennessey πάει ένα βήμα παρακάτω τη… κουβέντα πάνω στο θέμα «ταχύτερο αυτοκίνητο».

Μέσα στην ημέρα, η αμερικάνικη Hennessey θα παρουσιάσει τη νέα Venom F5, τον αντικαταστάτη, με άλλα λόγια, της Venom GT. Θέλοντας λοιπόν να… προετοιμάσει το έδαφος, η εταιρεία από το Τέξας των ΗΠΑ ανήρτησε σήμερα μια teaser φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται τμήμα της ουράς της νέας Venom F5 να ποζάρει στην άκρη του δρόμου δίπλα σε μια ταμπέλα στην οποία αναγράφεται πως το όριο ταχύτητας είναι τα 300 μίλια/ώρα, δηλαδή τα 482 χλμ./ώρα, κάτι που σίγουρα υποδεικνύει πως αυτή –ή περίπου αυτή- θα είναι και η τελική της ταχύτητα.

Αν μη τι άλλο, η Bugatti έχει πλέον κάθε λόγο να ανησυχεί, αφού μετά την Koenigsegg , η οποία κατάφερε με την Agera RS να κερδίσει την Chiron  στην άτυπη κόντρα του «0-400-0 χλμ./ώρα», η Hennessey είναι έτοιμη με τη νέα Venom F5 να κλέψει από τη γαλλική εταιρεία με τα γερμανικά κεφάλαια και το στέμμα του αυτοκινήτου παραγωγής με την υψηλότερη τελική ταχύτητας, ρεκόρ που μέχρι σήμερα κατέχει η Veyron Super Sport.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η νέα Venom F5 θα συνεχίζει να βασίζεται σε μια «μεταποιημένη» εκδοχή της Lotus Exige με τον 7λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα να αποδίδει περί τους 1.500 ίππους._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ