Εθνική Ελλάδος, γεια σου

Στο δρόμο για την Μπολόνια, όπου δοκιμάζουμε το νέο Peugeot 3008, ένα σύγχρονο Γαλλικό συνδυασμό Tiguan και Qashqai, έχουμε την τιμή να μοιραζόμαστε τη διαδρομή με την Ολυμπιονίκη μας, την πολύ όμορφη (καμία σχέση με τις φωτ.), Αθήνα Κορακάκη και τον coach-μπαμπά της. Συμμετέχουν σε αγώνες στην Ιταλία. Θα πυροβολήσει σε αγώνες πρώτη φορά μετά το Ρίο και τις ευχηθήκαμε να κερδίζει, να κατακτά χρυσά και να μας κάνει περήφανους. Με τα γαλανόλευκα είναι ακόμα πιο όμορφη και από τη ματιά της καταλαβαίνεις πως έχει επίγνωση για το τι εκπροσωπεί σήμερα, που ο Έλληνας ταλαιπωρείται γενικώς.

Ειδικώς, ήθελα να της πω για αυτοκίνητα, για το περιοδικό, για το παρελθόν και σκέφτηκα περήφανα πως έχουμε και εμείς Εθνική ομάδα. Έχουμε διεθνείς που ταξιδεύουν για να να μας εκπροσωπήσουν στα βουνά της Τσεχίας. Με coach τον κ. Ξανθάκο και χορηγό τη Seajets που στηρίζει τα πάντα στο ελληνικό motorsport. Πρωτοβουλία της ΟΜΑΕ η όλη προσπάθεια, σημαντικά τα μέλη της ομάδας, όντας Ισότιμοι Πρωταθλητές, λεπτομέρεια το αποτέλεσμα. Ξεκολλήσαμε, προχωράμε και μόνο καλό έχουν να εισπράξουν οι ελληνικοί αγώνες από την παρουσία μας εκεί. Θα γεμίσουν οι βαλίτσες με ειδήσεις, πληροφορίες και εμπειρία που ξεπερνάει τα μέλη της ομάδας μας. Σχολείο οι αναβάσεις, όπως και τα καρτ και μεγάλη υπόθεση να ξεπερνάς τα σύνορα με εισιτήρια σφραγισμένα από την Ομοδπονδία σου.

Άλλοτε, τη δεκαετία του '80, η ΕΘΕΑ -τότε με πρόεδρο τον Κώστα Γλωσσώτη- υποστήριζε τη συμμετοχή μας σε Ράλλυ στην Ιταλία, με πρέσβη τον Ιαβέρη και δίπλα του κατά περίπτωση τον Παύλο Μοσχούτη ή τον ΡΟΝ Χαλιβελάκη. Τα σύγχρονα χρόνια υποστηρίχτηκε διακριτικά από την ΕΘΕΑ του “Λεωνίδα” ο Νίκος Γκίκας. Η συνέχεια σήμερα και μακάρι να μας γίνει συνήθεια. Την ίδια ώρα, οι Λάμπρος Αθανασούλας-Χρήστος Κουζιώνης κυκλοφορούν και οπλοφορούν στην Κύπρο, στον αγώνα του ERC και στο Fiesta τους δεσπόζουν η σημαία μας και τα διακριτικά Team Greece!

Πάμε Ελληνάρες! Λέει._ Στρατισίνο

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Περισσότερα Άρθρα του Συντάκτη

Κατηγορία άρθρου