Αγώνες Κάρτιγκ: κ. Φωτεινή Ψαρράκου

Είναι η σύγχρονη, θηλυκή ψυχή του ελληνικού motorsport.

Δεν είναι κοριτσάκι, αλλά η ωριμότητά της, σε συνδυασμό με το πάθος και άλλα στοιχεία της, που δεν είναι αντικειμενικά, την καταγράφουν κυρίως ως γοητευτική. 

Είναι μορφωμένη, αλλά δεν το φωνάζει και φαίνεται χωρίς να το δείχνει. Πέρα από το πόσο δημιουργική είναι, με απόδειξη τα αποτελέσματα του έργου της -συνδεδεμένα με επιλογές που θα τις χαρακτήριζες ως επικίνδυνες-, είναι ο τρόπος της που σε κερδίζει. Μαλωμένη με τη μιζέρια και ερωτευμένη με τη λεπτομέρεια, δεν αγοράζει χρόνο για την καρέκλα, αλλά καταθέτει κόπο, χρόνο και όχι μόνο, κλείνοντας τρύπες και ανοίγοντας δρόμους με κόστος, αλλά και με διακριτικό τρόπο. Χωρίς φωνές, ανακοινώσεις και υπονοούμενα. Το εγώ της, η δουλειά της!

Υπήρξαν και συμμετέχουν σημαντικές Κύριες στο ελληνικό motorsport. Όλες τους έχουν την προσφορά και την προσωπικότητά τους.  Δεν είναι πολλές, αλλά συγκρίνονται στα ίσια και ενίοτε ξεπερνούν τους κορυφαίους σε όλα τα επίπεδα, σε αυτόν τον ανδροκρατούμενο χώρο. 

Με ακρίβεια και σεβασμό στην προσφορά καθεμιάς, θέμα σύγκρισης δεν υφίσταται. 

Ειδική, σπάνια περίπτωση. Δε διεκπεραιώνει, δεν αναθέτει, ούτε καθοδηγεί εκ του ασφαλούς. Δημιουργεί, πρώτη στο χορό, έχοντας βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και αντί για επικριτές μακάρι να βρει μιμητές. Το χρειάζεται ο χώρος αυτό το νέο και διαφορετικό που προκύπτει από έναν ώριμο, ωραίο άνθρωπο, γένους θηλυκού. Σας ευχαριστούμε αγαπητή κ. Ψαρράκου, φίλη Φωτεινή._ Στρατισίνο 

ΥΓ. Σημείωμα με την ευκαιρία του Πρωταθληματικού αγώνα καρτ στη Σπάρτη, από την ΕΛΛΑΔΑ. Δύσκολη άσκηση. 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Περισσότερα Άρθρα του Συντάκτη

Κατηγορία άρθρου