top icon
Blog

«Φιλικός» αγώνας με άποψη χάρη στο Ενιαίο, αλλά και χαρακτήρα…

Στη Δημητσάνα έχουμε αγώνα σήμερα. Ανάβαση, στο δρόμο από την έξοδο της πόλης μέχρι το χωριό Ζυγοβίστι και δεν είναι η διαδρομή που σε συναρπάζει, αλλά το περιβάλλον, χάρη στους ανθρώπους που ζουν τη στιγμή. Κάτω στην πόλη και ψηλά στο χωριό. Δένουν ιδανικά με τους ανθρώπους του Motosport-GR που στηρίζουν με συνέπεια ένα γεγονός 16 ετών, απλά επειδή τους αρέσει. Ήταν μια τρελή ιδέα του τοπικού Νικόλα Παπασταθόπουλου της Σέατ άλλοτε και της ΟΜΑΕ σήμερα, που υποστηρίχθηκε σοβαρά και με συνέπεια απο τη Start Line. Μέσα απο το πάθος του Δημήτρη Χιωτίδη και τη μεθοδική προσέγγιση του Νικόλα Πασαλή. Εκδήλωση που αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να λυγίσει το 2015 με τα capital controls, αλλά και νωρίτερα, όταν ευκαιριακά έμπαινε στο μίζερο μάτι διοικούντων με φτηνές αφορμές.

Φέτος, με την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ενιαίου με Σκόντα Φάμπια, έπαιξε το ρόλο της, ώστε ο σημαντικός αυτός θεσμός έργο του ΣΟΑΑ με σφραγίδα ΟΜΑΕ και "εγγύηση"-ποιότητα προϊόντος Κοσμοκάρ, να εκκινήσει ιδανικά. Συνδυασμός "πρόβα τζενεράλε" με 14 συμμετοχές, όπου δεν λείπει η ουσία συνδεδεμένη με βαθμούς και αποτελέσματα. Ώριμοι και νέοι στην αφετηρία με προσεγμένα και στο βάψιμό τους Φάμπια, με έντονη την παρουσία των "ντίλερ" της μάρκας που ξαναζεί εμπορικά. Τα μέλη του ΔΣ του ΣΟΑΑ ακούραστοι επόπτες έτοιμοι να δώσουν λύσεις σε προβλήματα νεότητας, σε πλήρη, σε αρμονική συνεργασία με τους θεσμούς. Στα πλήκτρα για την εξαιρετική ενημέρωση ο κ. Στάθης Πετρόπουλος του γραφείου Τύπου του ΣΟΑΑ, στην προβολή επικοινωνία η Promauto του Αντώνη Στιβαχτάρη και όλοι ζουν για τους αγώνες ταχύτητας. Με τις 20 και πλέον "μικτές" συμμετοχές, όπου ωραίοι νέοι, συναντούν παλαιούς με εμπειρία, αλλά και το θάρρος-θράσος που απαιτείται ώστε να αντιμετωπίσεις το Νίκο Α. Ζάχο και την παρέα του.

Ατού τα Φάμπια, με προετοιμασία προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα σε σχέση με το κόστος και είναι η αξιοπιστία και το πλαίσιο, η "βάση R5" που θα κάνουν τη διαφορά στο δρόμο, με δεδομένη την ποιότητα της Κοσμοκάρ, παρά τη διακριτική της παρουσία σε αυτή την πρώτη φάση.  

Η συνέχεια στο δρόμο, στη μάχη των αριθμών με τα αποτελέσματα να μην κρύβουν αλήθειες στην πλέον αντιπροσωπευτική μορφή αγώνων στον πλανήτη, με τα πάντα όλα ίδια. Μια ιερή, πολύ σημαντική μορφή αγώνων που ξαναζεί χάρη στον ΣΟΑΑ και στο Νικόλα Περατινό που έχει τον τρόπο να πείθει εμπνέοντας εμπιστοσύνη σε απαιτητικούς.

Κλειδί σε όλη αυτή την άτυπη διαδικασία που κάνει τη διαφορά, ο ρόλος-ήρεμη δύναμη του Τάκη Κουτσίκου, ενός χορτάτου, εραστή των αγώνων, αθλητή από τα παλιά, που επίσης εμπιστεύεται ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ, ο εθνικός χορηγός, που στηρίζει, απλά για την "τρελα" του. Το στοιχείο που κάνει ευρύτερα τη διαφορά σκοτώνοντας τη μιζέρια των excel που πλέον μας οδηγούν.

Καλό αγώνα, καλό δρόμο σε όλους. Στους ενιαίους και σε όλους τους συμμετέχοντες που ήρθαν με τα όπλα τους για να χαρούν, μια από τις λίγες γιορτές των ελληνικών αγώνων. 

Χωρίς βαθμούς αλλά με πολλά κύπελλα, με την εξαιρετική ατμόσφαιρα, να κάνει τη διαφορά._Στρατισίνο 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ