Για τον «Ζάνα», ρε γαμώτο

Ο «ΕΛΕΜ» -Λώρης Μελετόπουλος- μας έσυρε στα βουνά για να τον απολαύσουμε με «Ιαβέρη» και Βωβό.

Σήμερα, χάρη στον εμβληματικό Έλληνα συνοδηγό-Πρωταθλητή, ανεβήκαμε στα βουνά για να ζήσουμε τη στιγμή που μας λείπει. Να πάρουμε γεύση από WRC. Να δούμε και να ακούσουμε σύγχρονο Fiesta WRC, και βέβαια να αντικρίσουμε in action τον πεντάκις Παγκόσμιο Μr Sebastien Ogier. Ο Νούμερο 1 του χώρου «η ζωή μας όλη» παρών στα ελληνικά χώματα, για δοκιμές εξέλιξης πριν από την Τουρκία.

Όλα αυτά χάρη στον «Ζάνα» μας. Στον «ΕΛΕΜ» όλων μας. Στον πολυβραβευμένο αυτόν κύριο του χώρου μας, που επιχειρεί με επιτυχία όπου και αν δραστηριοποιείται. Εμπνέει την εμπιστοσύνη που απαιτείται ώστε να τον εμπιστεύονται τα εργοστάσια.

Εμείς ανατρέχουμε σε αναμνήσεις, αναλύουμε τις τεράστιες διαφορές και, το κυριότερο: νέοι άνθρωποι, που λόγω συνθηκών μεγαλώνουν με Καγιετάνοβιτς και Λουκιάνουκ, «παίρνουν» την ευκαιρία τους, προσθέτοντας στοιχεία κορυφής στο όνειρό τους.

Ατού του κ. Μελετόπουλου, πέρα από την εμπειρία του, ο χαρακτήρας του, που δημιουργεί την τέλεια σχέση και με τους εξαιρετικούς του συνεργάτες, κυρίες και κυρίους, με πολυετή και σταθερή αξία.

Στο Ρεγκίνι...

Σήμερα Πέμπτη, «ευκαιρίας δοθείσης».

Για το τι είδαμε-ακούσαμε, διαβάστε Π.Τ. σε λίγες ώρες, «ντυμένο» με τις φωτογραφίες του Θ.Η.

Εμείς, μαγικά, με αγαπημένους συναθλητές και υπέροχους συναδέλφους δημοσιογράφους. Τη νέα γενιά, που συνδυάζει τα πλήκτρα και την άμεση διαδικτυακή ενημέρωση με την αναντικατάστατη live άποψη. Όταν το ζεις, μπορείς και να αξιολογείς αλλιώς τα δεδομένα πριν αυτά αποτυπωθούν στην οθόνη σου.

Είναι σαφές: το αγαπάμε το WRC όσοι δεμένοι με το ΡΑ, αλλά και οι μελλοντικοί του εραστές, αφού κατά τη γνώμη μας, αργά ή γρήγορα, θα επιστρέψουμε.

Προσφέρεται η χώρα μας, ενώ έχουμε το σούπερ ανθρώπινο δυναμικό που απαιτείται, και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί να το κρύψουμε; Ένας κουβάς-«μπουγέλο» αρκεί για να βλέπουμε καθαρά και δημιουργικά, και αυτό ισχύει και για εκλεγμένους με την εμπάθεια στα όρια της αυτοκτονίας.

Φίλε Λώρη, ευχαριστούμε!

«Στρατισίνο»

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Περισσότερα Άρθρα του Συντάκτη

Κατηγορία άρθρου