top icon
Blog

Συνάντηση κορυφής

Ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου… πάει Σπέτσες για τη Regatta, με σαμπάνια Moët και, κυρίως, με Bentley!

Απλά να ονειρεύεσαι, σε συνδυασμό με το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο που εδώ και 100 χρόνια κοσμεί το ιδιαίτερο νησί και ευρύτερα τον Σαρωνικό, υπενθυμίζοντας πως και στον τόπο μας γνωρίζουμε. Να διατηρούμε τη φρεσκάδα με στυλ, χωρίς να πληγώνουμε ό,τι ιερό χαρακτηρίζει τον πολιτισμό μας.

Στις Σπέτσες, ένα νησί με διαφορετικές ερμηνείες και αναγνώσεις ανάλογα και με το πώς θέλεις να το ζήσεις έχουν τον τρόπο τους. Οι εκδηλώσεις τους είναι σωστά δομημένες και προσεκτικά επιλεγμένες, σε όλα τα επίπεδα. Με διαχρονική αξία, και μόνο τυχαία η Regatta, μια διεθνής, κλασική άσκηση ιστιοπλοΐας με στυλ και χωρίς «ύφος», δε βαδίζει στο 10ο χρόνο της. Από μόνη της αυτή η συνέπεια προδίδει μέταλλο. Δεδομένο πως πέρα από τα σκάφη και τους ανθρώπους τους, πέρα από αυτοκίνητα που πάντα θέλεις να τα κατατάσσεις στο όνειρό σου και τον καμπανίτη που έχεις γευτεί στο Ράλλυ Ακρόπολις, είναι οι άνθρωποι που σκέφτονται και κάνουν τη διαφορά. Βάζοντας τη σφραγίδα τους. Είναι αυτοί που δημιουργούν ανιδιοτελώς και με πάθος, αφήνοντας το γεγονός να τους ξεπερνάει. «Φέτος το γεγονός θα εκφράσει και την ευαισθησία του για το περιβάλλον» σχολιάζει-εξηγεί ο κ. Στράτης Ανδρεάδης. Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, όπως και η κ. Σταθάτου και ο Πρόεδρος κ. Νώντας Λαμπαδάριος, αδελφός του δικού μας Δημήτρη. Άλλωστε, παντού και πάντα θα βρεις ξεχωριστούς που συνδέονται με το αυτοκίνητο. Μέλος της οργανωτικής και ο κ. Αντώνης Βορδώνης, Boss στο ξενοδοχείο-όνειρο. Την καρδιά της οργάνωσης και μόνο τυχαία δεν εξελέγη χθες μέλος του δημοτικού συμβουλίου με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο που στηρίζει με αποδείξεις την κουλτούρα του νησιού.

Είπαμε, τίποτα τυχαίο. Άλλωστε, εμείς του αυτοκινήτου βρεθήκαμε εκεί τιμώντας τα 100 χρόνια της Bentley και βέβαια την Kosmocar που στηρίζει με συνέπεια τον ειδικό Τύπο. Με τον Νίκο Τσάδαρη και τον Βασίλη Χαρίτο, παρακολουθώντας τον Γιάννη Κατσαούνη να κινείται και εκεί με την αρχοντιά που τον χαρακτηρίζει και στους αγώνες ακρίβειας με αυτοκίνητο, ταξιδέψαμε στα δικά μας. 

Βλέπετε, είχαμε μπροστά μας αυτή την ασυναγώνιστη θέα από το μπαλκόνι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Μικρολίμανο, οπότε οι συνειρμοί μας οδήγησαν στη μελαγχολία.

Αλίμονο αν στη ζωή σου δεν έχεις εικόνες ώστε να κρίνεις και να συγκρίνεις. Δυστυχώς, όμως, σήμερα στα δικά μας αποφασίζουν άνθρωποι με περιορισμένο ρεπερτόριο σε εικόνες και όχι μόνο. Βιώσαμε τα ασημένια, Κύπελλα ζουν με τα πλαστικά.

Είπαμε όμως, τιμούμε τους δημιουργικούς. Όπως η Οργανωτική Επιτροπή και οι συμμετέχοντες στη Regatta και βέβαια όσοι στις Σπέτσες καταθέτουν τις ευαισθησίες τους με συνέπεια και ευγένεια, συνδεδεμένη με το DNA τους.

Καλή επιτυχία και αφού εμείς δεν μπορούμε να ανταποδώσουμε σε επίπεδο Ράλλυ Ακρόπολις, ίσως καταφέρουμε να σας συναντήσουμε στα δικά μας, σε εκδηλώσεις με κλασικά, με την Bentley σταθερή αξία και με ένα ποτήρι κρασί που πάντα ενώνει τους ανθρώπους ως γέφυρα από ατσάλι.

Τα σέβη μας αγαπητοί, γιατί ό,τι δημιουργείτε ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα, οπότε το θετικό πρόσημο παίρνει τη διεθνή του διάσταση που μας λείπει._ Σ. Χατζηπαναγιώτου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ