top icon
Blog

Απόλλων Water Polo: Εμπειρία!

Από τα όρια του γκρεμού σε χωμάτινη ειδική διαδρομή, σε αυτά της πισίνας που εκπέμπει άλλωστε τη δική της μυρωδιά.

Σε απόχρωση του μπλε το σχόλιο-εμπειρία, με αφορμή την παρακολούθηση στο Σεράφειο ενός ακόμα αγώνα της αμφίβιας ταξιαρχίας όπως χαρακτηρίζουμε την ομάδα πόλο του Απόλλωνα.

Έργο της οικογένειας Αφρουδάκη-Σταμάτη Βελλή και εδώ το πλήρωμα στο κόκπιτ με κυβερνήτη τον πολυνίκη Γιώργο, σε συνδυασμό με τους αθλητές τους τεχνικούς τους και το team της υποστήριξης κάνουν τη διαφορά και μάλιστα με ατού: 

Τον κόσμο της ομάδας, που διδάσκει το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο φίλαθλος που στηρίζει και δεν χρησιμοποιεί ώστε να λύσει προβλήματα και να διαχειριστεί απωθημένα. Οι φίλαθλοι μας, υπεραξία για τα παλικάρια της ομάδας ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική, μια δύσκολη άσκηση και βέβαια για τους κολυμβητές -πυγμάχους της ομάδας πόλο.

Για το παιχνίδι, όπου χάσαμε οριακά από την πολύ δυνατή Ουγγρική Χόνβεντ από τη Βουδαπέστη, γνωστή και σε εντελώς άσχετο όπως η αφεντιά μου, διάβασε τα εξαιρετικά Μέσα του Απόλλωνα ΓΣ, με σοβαρή πλέον έκφραση και στα social media.

Απόλλων

Να ζεις τη στιγμή…

Το τι ζήσαμε πριν το ματς με τον Κώστα Παπαμάργαρη, προσκεκλημένοι του Πατριάρχη του ελληνικού πόλο Sir Polis Αφρουδάκης, εντάσσεται στα εν οίκω μη εν δήμω, ότι άλλωστε τοποθετεί τη συνάντηση στη σωστή διάσταση, σήμερα που «όλα στη φόρα».

Εμείς, μεταξύ μας και κρίμα που δεν προστέθηκε στην παρέα μας ο Θοδωρής Μπερδε, μαζί με τον Γιώργο Αγγελάκη και τον μηχανικό Σπύρο Μίτζη, οι 3/4 κρυφοί άσσοι της προσπάθειας. Ο Σπύρος, διαχρονικά όαση σε επίπεδο μόρφωσης και συμπεριφοράς σε ένα ξεπερασμένο, εντελώς ελληνικό περιβάλλον, όπου η έλλειψη γνώσης και κουλτούρας απογειώνει συμπλέγματα, αντί να δημιουργεί τη σεμνότητα που απαιτείται.

Όταν συναναστρέφεσαι λοιπόν με Πόλυ, Ζάχο, Γιώργο Αφρουδάκη, Νικόλα Δεληγιάννη, απλά τους βλέπεις με τα μάτια χαμηλά και μόνο ακούς. Λιώνεις μήπως και μάθεις από πραγματικούς άρχοντες, μια παρέα βετεράνων που λάμπουν και σήμερα αξιοποιώντας το χορτάτο παρελθόν τους και την εμπειρία τους.

Απόλλων

Τιμή μας…

Ένα-δυο-τρία-13 Ράλλυ Ακρόπολις και βάλε μέχρι τα 17 και πως να συγκριθείς και πως να τους αντικρίσεις;

Ένα ντέρμπι, μια Ολυμπιάδα, η προσπάθεια άλλοτε με τη Βουλιαγμένη, σήμερα με τον Απόλλωνα, ακόμα και μια προπόνηση με την Εθνική με τον Γιώργο να σουτάρει στον Νικόλα, η αγωνιστική ζωή όλων μας της κοινότητας του motorsport.

Χθες, να η ευκαιρία με τον Ζάχο δίπλα μου, τον Γιώργο πίσω μου με την γοητευτική σύζυγο του, μητέρα του Πολύβιου Jr που λατρεύει το πόλο αλλά αγωνίζεται με τη ρακέτα.

Μπροστά μας ο Sir και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι εμπιστεύονται μέχρι θανάτου την ομάδα μας (Σ.Χ.: με τους καλύτερους κόουτς και assistance κόουτς στον πλανήτη), ενώ συμφώνησαν ότι είναι εξοντωτικό το αγωνιστικό πρόγραμμα για το άθλημα τους που ξεπερνάει σε σκληρότητα ότι νομίζουμε πως γνωρίζουμε, ενώ έχω την εντύπωση ότι η διαιτησία δεν είχε την εκτίμηση τους.

Απόλλων

Οι ειδικοί μιλάνε και το μόνο που τολμάς να ρωτήσεις, τον Ζάχο που λατρεύω, αν γυρίζει το παιχνίδι με δύο γκολ διαφορά για το τελευταίο λεπτό. Η απάντηση δεν γράφεται, γιατί έτσι χάνεται η μαγεία της προσωπικής σχέσης. Μαζί τους άλλωστε νιώθεις όπως όταν συζητούσαμε με τον Μοσχού και τον Ιαβέρη για το πόσο ευθεία είναι το χάσιμο στα Δουμπιά που απαιτούσε σημάδι ώστε να περάσεις με την 5η σε επιτάχυνση και να ακούς τον κινητήρα εκτός ορίου στροφών όταν χάνεται η πρόσφυση στο πήδημα.

Είναι όπως δέχεται την ασίστ και πυροβολεί το 12λ ο κ. Σολανάκης, ή όταν αποκρούει ο κ. Γαλανόπουλος.

Από τον Στρατισίνο για ένα πραγματικά ομαδικό παιχνίδι, τόσο σκληρό, όσο και πολιτισμένο με τους ανθρώπους να κάνουν τη διαφορά. 

Απόλλων

Την Κυριακή μπορείς…

Περισσότερα μεθαύριο στις 18.00 με τον ΠΑΟ για το Πρωτάθλημα και αναρωτιέμαι πως θα καλύψουν την απόσταση οι γίγαντες, ο Άρης, ο Press, o Νικόλας μου και βέβαια οι κ.κ Χρήστος Καπίρης και Μυστακίδης, ώστε να προλάβουν να έρθουν από το Χαϊδάρι όπου το ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Στο Χαϊδάρι όπου θα συναντήσουν τον εμβληματικό μας αρχηγό στη SL, Δημήτρη Διαμάντη. Στην κυριολεξία διαμάντι, όπως η πλειοψηφία των παικτών της εποχής Βελλή, έργο του αείμνηστου Παύλου Μυροφορίδη, που δεν ξεχνώ. 

Άρθρο εκτός θέματος αφιερωμένο σε Blue και Ιταλό. Αυτοί ξέρουν. _ Σ.Χ.

Απόλλων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Απόλλων
  • Απόλλων
  • Απόλλων
  • Απόλλων
  • Απόλλων
  • Απόλλων
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ