top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις – Ρουστέμης-Μπακλώρης: Οι νέοι είναι ωραίοι

Λίγες ώρες πριν από την αφετηρία, επικοινωνούμε με τον «Παναγιώτη Ρουστέμη» επιλέγοντας να «καθίσουμε δίπλα του» σε αυτό το διαφορετικό Seajets, τύπου Fabia R5 EVO, που στηρίζει πλέον και η Skoda Κοιλάκος!

Καλημέρα σας, αγαπητοί! Έτοιμοι για την πρόκληση;
Πανέτοιμοι, και ανυπομονούμε να μπούμε μέσα στο «όπλο»!

Πότε με το καλό η πρώτη δοκιμή;
Την Τρίτη (αύριο) το πρώτο τεστ! Την Τετάρτη θα βαφτεί το αυτοκίνητο στα τελικά χρώματα και θα επικοινωνήσουμε αμέσως το φρέσκο υλικό. Ανυπομονούμε…

Δυο λόγια για την ομάδα σας…
Πρόκειται για την πολύπειρη SXM Competition. Με τη συμμετοχή μας, θα ασχολούνται ένας μηχανολόγος, ο Vincent Dupont, που με την εμπειρία του θα μας βοηθήσει να στήσουμε το αυτοκίνητο και να το μάθουμε όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν. Θα έχουμε έναν αρχιμηχανικό, τον Jan Jarzabek, και δύο ακόμα μηχανικούς με εμπειρία WRC. Επιπλέον, θα εμπλακούν δύο Έλληνες μηχανικοί από τη Roustemis Motorsport.

Rendezvous στο ΟΑΚΑ, λοιπόν…
Το ΟΑΚΑ είναι κάτι μοναδικό, που θα μείνει χαραγμένο για πάντα μέσα μου όπως όταν το 2005 είχα πάει με τους γονείς μου να το παρακολουθήσω – και τώρα, έπειτα από δεκαέξι χρόνια, θα είμαι αγωνιζόμενος. Είναι όνειρο!

Η διαδρομή του αγώνα σε σχέση με πέρσι;
Το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις θεωρώ πως είναι πιο σκληρό από ό,τι πέρσι, αλλά και πιο ενδιαφέρον. Οι ειδικές που προστέθηκαν σου επιτρέπουν να πιέσεις, αλλά κρύβουν και αρκετές παγίδες!

Ρουστέμης

Αγαπημένη διαδρομή; Ποια λαχταράτε με τον Χρήστο;
Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μόνο μία! Το Λουτράκι εμπνέει λίγο περισσότερο, αφού είναι δίπλα στον τόπο μου, και στη συνέχεια θα έλεγα το Ελευθεροχώρι!

Πού θα προσέξετε ιδιαίτερα;
Είναι αγώνας που θέλει στρατηγική. Πολλά σημεία κρύβουν παγίδες, και δε θέλουμε να έχουμε κάποιο κλατάρισμα. Να είμαστε τυχεροί και να βρούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το Skoda Fabia Rally 2 evo και να κινηθούμε σε ανταγωνιστικούς ρυθμούς!

Ο Χρήστος έτοιμος;
Ανυπομονεί! Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, συνδυαζόμαστε εξαιρετικά, έχουμε δίψα για απόκτηση ακόμα μεγαλύτερης εμπειρίας και είμαστε αισιόδοξοι για ένα καλό αποτέλεσμα!

Εσύ, Παναγιώτη; Αισιόδοξος; Αλήθεια, μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Έλληνας με R5 σε σχέση με τους ξένους επαγγελματίες;
Δεν έχω οδηγήσει ακόμη το νέο μας όπλο, οπότε και ανυπομονώ, ενώ είμαστε αισιόδοξοι. Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος, εκτιμώ ότι θα το βρω το Fabia και θα προσαρμοστώ. Πρόκειται για ένα στοίχημα και με τον εαυτό μου. Θα συναγωνιστούμε Με ένα ισοδύναμο αυτοκίνητο με αυτό τvν ξένων επαγγελματιών και της κατηγορίας κάτω τον τριάντα του WRC2 Junior, όπου και εμείς συμμετέχουμε. Είναι οι ανερχόμενοι οδηγοί, και θέλουμε να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε…

Θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις. Είναι η δουλειά τους και ασχολούνται όλο το χρόνο με τους αγώνες – όχι σαν όλους εμάς τους Έλληνες που κάνουμε έναν αγώνα! Σε κάθε περίπτωση, εκτιμώ ότι μπορούμε να κινηθούμε αρκετά κοντά τους σε μερικές ειδικές!

Ολοκληρώθηκε το χορηγικό σας πακέτο;
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μαζί μας και τη Skoda Κοιλάκος, που προστέθηκε την τελευταία στιγμή και πιστεύουμε πως θα είναι μαζί μας και τα επόμενα χρόνια!

Roustemis

Να υπενθυμίσουμε όμως τους χορηγούς:

Μέγας Χορηγός Seajets-Μάριος Ηλιόπουλος
Ιατρικό Αθηνών, Καζίνο Λουτράκι, Δήμος Κορινθίων, Lyopay
Κοιλάκος Skoda, Rent-A-Car Roustemis, ΚΕΜΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, ΡYZI ΩΜΕΓΑ, ΡΕΚΤΙΦΙΕ ORIGINAL, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-ΨΥΚΤΙΚΟΙ, ΚΥΡΚΟΣ RACING, ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΑΥΣΙΜΑ, Votrelinos Auto Service, Φάρμα Μητσόπουλος
ΜΑΧ PRINT – Ομορφαίνει τα αυτοκίνητά μας
Mαζί μας οι 4ΤΡΟΧΟΙ και το ΑutoMotoPatras

Μία ευχή για τον Έλληνα θεατή;
Τους περιμένουμε με λαχτάρα και πιστεύουμε να τους αποζημιώσουμε. Σημαντικό είναι να συνεννοούνται με τους αρμόδιους κριτές και να κάθονται στα σημεία όπου επιτρέπεται. Αδιανόητο να προκύψει θέμα ακύρωσης ειδικής, επειδή θα θεωρηθεί ότι οι θεατές δεν είναι σωστά τοποθετημένοι.

Να έρθουν να γεμίσουν τα βουνά και να μας δώσουν τη στήριξη που μας έδωσαν και πέρσι και όλα τα χρόνια, και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε…

Καλό δρόμο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ρουστέμης
  • Ρουστέμης
  • Ρουστέμης
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ