top icon
Blog

Ελληνικοί αγώνες: Γιορτάζουμε και δε μιζεριάζουμε…

Πολύ όμορφο όλο αυτό, που αφορά και το περιθώριο του Rally Star, πιστοποιώντας το αυτονόητο. Η ισχύς εν τη ενώσει…

Αξιοπρεπής η επίδοση των Ελλήνων αθλητών, που κατέθεσαν ψυχή και ταλέντο. Εκφράστηκε σε καλά δουλεμένο μέταλλο από τον Λάμπρο Αθανασούλα, που είχε την ευθύνη συντονισμού των Κωνσταντίνου Τακιδέλλη και Αχιλλέα Χριστοδούλου.

Ελληνικοί αγώνες

«Παρ’ ολίγον θαύμα»

Δεν πήγαμε τελικό για λεπτομέρειες, σχολίασε ο πολύπειρος Αθανασούλας, γνωρίζοντας πως τα «μωρά» μας είχαν απέναντί τους συνομηλίκους τους από πολιτείες όπου ο συναγωνισμός εξελίσσεται σε άλλα επίπεδα.

Ελληνικοί αγώνες

Σημαντικό!

Σε σχέση με το Rally Star, παρακολουθήσαμε την ΟΜΑΕ του ονείρου. Με τον Δημήτρη Μιχελακάκη, τον «θείο» που ξέρουμε, πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε.

Ελληνικοί αγώνες

Καμία αμφιβολία. Προέκυψε καρέ του άσου εδώ, με ρήγα τον Λάμπρο και βαλέ την κ. Μαρία Μαργαρίτη της Motorsport GR και της ΟΜΑΕ για θέματα FIA, όπως το Rally StarΗ «κέντα» που χαρακτηρίζει τις υγιείς δυνάμεις του χώρου, όταν θέλουμε να μιλάμε για προοπτική.

Ελληνικοί αγώνες

Να ξεμπερδευτούμε…

Οι τέσσερις άσοι, λοιπόν, δύο στο μαύρο της ήρεμης δύναμης, του κύρους που χαρακτηρίζει τη διεθνή επιτροπή Μοtorsport-GR, και δύο στο κόκκινο της φωτιάς, όπως αρμόζει στην Ομοσπονδία

ΑΝΙΤΑ ΠΑΣΑΛΗ

Ladies first

Aπό τη μία, η κ. Ανίτα Πασαλή σε απευθείας σύνδεση τυπικά και ουσιαστικά με τη FIA. Από την άλλη, η κ. Φωτεινή Ψαρράκου, το αφεντικό των ελληνικών αγώνων. Η Ανίτα έφερε το θεσμό στην Ελλάδα και οπισθοχώρησε παρεμβαίνοντας αθόρυβα με τον τρόπο της όπου της το ζητούν, ή όποτε απαιτείται η προσοχή της, όπου μας αδικούν… Από την πλευρά της, η Φωτεινή «κούμπωσε» το θεσμό στην ελληνική πραγματικότητα, ακολουθώντας το αρχικό, το τυπικό πλάνο στην επιλογή.

Ελληνικοί αγώνες

Αρσενικά της συντροφιάς, από τη μία ο Παύλος Αθανασούλας, που δε θέλει να εμπλέκεται, αλλά και δεν μπορεί συναισθηματικά να αποφεύγει τα chicane των ελληνικών αγώνων. Από την άλλη, ο τυπικά υπεύθυνος, ο Δημήτρης Μιχελακάκης, ο θεσμός!

Lefteris Avgenakis

Κοινός παρoνομαστής

Το τακτ! Είναι ό,τι ακριβώς διαχειρίζονται με μαεστρία οι Αυγενάκης και Πουρναράκης σε σχέση με την ΟΜΑΕ, που αρνούνται να καπελώσουν. Να αναβαθμίσουν το χώρο θέλουν, και επ’ ουδενί να ευνουχίσουν ή να αντικαταστήσουν την Ομοσπονδία. Με τακτ, λοιπόν, τα στελέχη από τον ημιώροφο, δημιούργησαν έδαφος και άφησαν το χώρο στους συνεργάτες τους στο ισόγειο, που λειτούργησε ως ρετιρέ.

Ελληνικοί αγώνες

Αντίστοιχη συμπεριφορά και εδώ, στη μαμά του λόχου, στην ψυχή του στρατεύματος, με τον «θείο» να το παίρνει επάνω του και την Ψαρράκου να στρώνει χαλί και να τον αφήνει να χορέψει ταγκό με τα μωρά, επιβεβαιώνοντας το πάθος του για τον νεαρό Έλληνα αθλητή με τη μουσική που μας ενώνει.

Γίνε Πρωταθλητής

Το κρεσέντο του «Γίνε Πρωταθλητής»

Μιας ορχήστρας με συν-μαέστρο τον Νίκο Τσάδαρη και πρώτα βιολιά τους Παναγιωτόπουλο, Ζήβα και Βαζάκα, με τον Δ.Μ. να διδάσκει και εμάς μεταδοτικότητα. Guest star o Νικόλας Μουζάκης. Η ψυχάρα. Πέρασαν είκοσι χρόνια…

Ελληνικοί αγώνες

Μιχελακάκης uber alles…

Τυπικά εξελίχθηκε η πρώτη φάση, και «δε θέλω ου», και σε όποιον αρέσει το σλάλομ που η FIA επέλεξε για το αδιάβλητο του θεσμού!

Ουσιαστικά, παρέμβαση για Όσκαρ ήταν η επιλογή του Λάμπρου Αθανασούλα ως κόουτς (και όχι μόνο), και από εκεί και πέρα ο πρόεδρος λειτούργησε όπως ταιριάζει σε χώρο-πολεμική μηχανή.

FIA Rally Star

Η επιλογή των δύο που αποτέλεσαν την εθνική ομάδα. Άσκηση μέσα σε 24ωρη προθεσμία ώστε να μη μείνει η Ελλάδα στο αεροδρόμιο, και καταγράφεται η άγρια ματιά του Δ.Μ., σε όποιον τόλμησε να χαρακτηρίσει αθλητή-παιδί υπόδικο για λάθη ενηλίκων(;).

Επιλογές του, με πάτημα-Μέγαρο, όπως στις «Φιστικιές», ώστε να βγει με αρχοντιά στην ευθεία, και φρένα όπως στο τέλος της, αποστομώνοντας απρέπειες.

Ο «θείος», που έκανε 1.10.0 με τη C63-AMG, «δίνοντας» σε Σ.Χ. και πρόεδρο Ν.Τ. δέκα γραμμές στο Μέγαρο.

Παρένθεση, για τους ανιστόρητους και για όσους με άγνοια, ώστε να μην ερμηνεύονται επιδόσεις με στυλ, μέσω Ibiza και Leon. Ή έχετε πιστέψει ότι έφτασε μόνο μέχρι το Rallye του…

Ελληνικοί αγώνες

Τι είχες Γιάννη…

Έξω πήγαμε καλά, αλλά εντός η γκρίνια καλά κρατεί. Γεγονός πως δεν επαναστατείς για αυξήσεις 10%-15% χορεύοντας με κόστη δεκάδων χιλιάδων και χορηγό τον «παντελονίδειο». Διαμαρτύρεσαι τεκμηριωμένα και καταθέτεις την άποψή σου ώστε ο χώρος όπου συμμετέχεις και καταθέτεις τα ρέστα σου να εξελιχθεί σε προϊόν. Ώστε με έσοδα από χορηγίες, αποτέλεσμα εξωστρέφειας και σύγχρονης επικοινωνίας κλάσης Rally Star, να ανακουφίσουν τον ήρωα(;) οργανωτή, που ουδείς βέβαια τον έχει υποχρεώσει να εμπλακεί. Αντίστοιχα, οι χορηγίες μειώνουν το κόστος ή αναβαθμίζουν το επίπεδο της συμμετοχής, ενώ, κακά τα ψέματα, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε επίπεδο ασφάλειας…

Απλώς απαιτείται πλέον οι θαρραλέοι των θεσμών, να ανασυνταχθούν και να συνεργαστούν ώστε να στρίψει το τιμόνι από τη διεκπεραίωση για την προστασία των Σωματείων στη δημιουργία με όραμα. Θέλει διαχείριση με ευαισθησία το ξύπνημα των αγωνιζομένων, που απαιτούν το αυτονόητο. Σεβασμό.

Στο κάδρο, στην κορυφή της μαρκίζας, ο Πρωταγωνιστής, που είναι οι αθλητές.

Ελληνικοί αγώνες

Το ζήσαμε

Πληκτρολογήστε «Rally Star», και θα βγει Ελλάδα, με τους Τακιδέλλη, Χριστοδούλου και Αθανασούλα να χαμογελούν και να μας οδηγούν._ «Στρατισίνο»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Γίνε Πρωταθλητής
  • ΑΝΙΤΑ ΠΑΣΑΛΗ
  • Lefteris Avgenakis
  • FIA Rally Star 01
  • FIA Rally Star
  • FIA Rally Star
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ