top icon
Blog

Παιχνίδι με τα χρώματα

Η επιλογή των χρωμάτων προδίδει τη διάθεσή μας και το γούστο μας, ακόμα και τον ψυχισμό μας.

Σε πτήση το αδελφό TheNotebook.gr, και ποιος είπε ότι το νέο site της Alpha Editions απευθύνεται μόνο σε γυναικείο κοινό;

Ξεπερνάει φύλο και ηλικίες. Συχνά το συναντάς στην περιήγησή σου, αφού η κυρία παραπλεύρως, σε ηλικία λίγο περισσότερο από τα είκοσι, αναστατώνει τα social media στοχευμένα και με ουσία. Νιώθεις όμορφα, αφού ο οργανισμός λειτουργεί στα κόκκινα του στροφομέτρου, αλλά και εμβαθύνεις στο περιεχόμενο.

Εσύ, ένας ορκισμένος του μπλε και των αποχρώσεών του, με έντονη διάθεση για γκρι και μαύρο λόγω των παραπάνω κιλών, ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί.

Εξαιρετικό παιχνίδι με τα χρώματα, εκφράζει το γούστο που συνήθως λείπει, ενώ προδίδει και τη διάθεσή μας. Το ένα φέρνει το άλλο και ο ισορροπημένος συνδυασμός στον καθρέφτη φορτίζει τη δημιουργική πλευρά του καθενός.

Πληκτρολογήστε thenotebook.gr και δικαιώστε το σκεπτικό και τον ενθουσιασμό μας. Γεγονός πως η Μυρτώ, η κ. Ελένη και η παρέα τους άθελά τους μπήκαν στα χωράφια μας…

Χρώματα

Αμάξι, αλλά τι χρώμα;

Κρατάει χρόνια όλο αυτό. Το χρώμα του αμαξώματος, ο συνδυασμός με τα χρώματα στο εσωτερικό και οι σταθερές αποχρώσεις συνδεδεμένες με διαχρονικές αξίες.

Λευκό και κόκκινο σε πλήρη αντίθεση, με φανατικούς θετικά η αρνητικά, όταν το μαύρο αποτελεί αμφιλεγόμενη πρόταση. Κύρος από τη μία, θολή διάθεση από την άλλη, με το πρακτικό μέρος που σχετίζεται με την καθαριότητα να παίζει το ρόλο του.

Χρώματα

Ήρθαν τα μεταλλικά χρώματα σε αποχρώσεις του γκρι, προέκυψαν τα δίχρωμα αμαξώματα και το τρελό παιχνίδι του συνδυασμού με το εσωτερικό. Επιλογή που αντέχει στο χρόνο, και αυτό έτσι θα μείνει, με γεγονός πως ακόμα και εξηλεκτρισμένη η Ferrari θα είναι κόκκινη, η «911» ασημί και οι Mercedes σε άσπρο ή μαύρο.

Τα σημεία αναφοράς της αυτοκίνησης έχουν τα δικά τους χρώματα ακόμα και σήμερα, που μπορείς να επιλέγεις σιέλ F8, όταν ζωγραφίζεις άναρχα σε μια «911» και επιλέγεις σε κροκί την Urus, ενώ στη «Lambo» ταιριάζει το κίτρινο ή το μοντέρνο γκρι ματ. Η αντίθεση των χρωμάτων στο εσωτερικό ανάλογα και με το ύφασμα είναι η επιλογή για τον δυνατό παίκτη με το γυναικείο άρωμα.

Χρώματα

Η σύζυγος-σύντροφος μπορεί να μην επιμένει για τον τύπο του αμαξώματος, ούτε για το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί αποκλειστικά, αλλά το χρώμα είναι δική της υπόθεση. Ειδικά ο συνδυασμός. Ακόμα και σήμερα, που τα infotainment καθορίζουν την επιλογή μας, το χρώμα πρωταγωνιστεί.

Βλέπεις πλέον καθημερινά στο δρόμο σου το αύριο της αυτοκίνησης, όπως είναι το Tesla, και το σχολιάζεις συνδυάζοντας το χρώμα του. Άλλωστε, αν κάπου προκύπτει ατού για τους Ευρωπαίους στην αντιμετώπισή του, με το εσωτερικό του έχει να κάνει. Απρόσωπο και κρύο, όταν σε κρατάει ζεστό ο Ευρωπαίος, και ακολουθεί ακόμα και ο Ιάπωνας, με την Κia και τη Μazda να δείχνουν το δρόμο σε Toyota και Hyundai, που γενικότερα κρατούν τα σκήπτρα.

Χρώματα

Δε θα ξεπεραστεί ποτέ…

… όλο αυτό, η επιλογή των χρωμάτων συνδέεται με την ψυχή μας, και μάλιστα προδίδει την κατά περίπτωση διάθεσή μας, εκφράζοντας και στοιχεία του χαρακτήρα μας, συνδεδεμένα με την αγωγή μας. Μια άσκηση του μάρκετινγκ με στοιχεία που δε διδάσκονται, ούτε εξαγοράζονται.

Είναι έμφυτο αυτό, και στη Γράμμου, όπου τα γραφεία μας, με πλειονότητα το γυναικείο στοιχείο σε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, το γούστο, ο κομψός τρόπος περισσεύει και για τους κυρίους της συντροφιάς, μέλη της ομάδας μας._ Σ. Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ