top icon
Blog

The Mystery Event: Ακολουθείς γιατί εμπιστεύεσαι…

Γοητεύει όλο αυτό, γεγονός με άποψη και χαρακτήρα, έργο της Scuderia Triskelion, οπότε κοιμάσαι με ένα μάτι ανοιχτό αναμένοντας στις 6.00 του Σαββάτου τη «γνωστοποίηση» της πρώτης συνάντησης…

Το Σάββατο μπορείς, και προβλέπεται μεγάλη νύχτα απόψε, από την Παρασκευή στο Σάββατο· ο λόγος που θα προσπαθήσεις να κοιμηθείς με το iPad ενεργό δεν αφορά τις δοκιμές της F1 στο Μαϊάμι, ούτε τον αγώνα του WRC στην Ιαπωνία. Αδιάφοροι έτσι ξαφνικά για το Motorsport; Καμία σχέση, απλώς ό,τι θα ζήσεις με τον άνθρωπό σου και το σωστό αυτοκίνητο του ονείρου, ευκαιριακά ξεπερνάει ό,τι διαχρονικά σε ενδιαφέρει – συνδεδεμένο με τη δουλειά σου, αλλά και με τη διαδρομή σου λόγω ΡΑ, και όχι μόνο.

mystery

«Mystery Regularity»

«Event» που εξελίσσεται σε θεσμό με την υπογραφή του κ. Γιάννη Καράμπελα, και εδώ τίποτα δεν είναι προβλέψιμο. Ακόμα και η πρώτη πληροφορία, σε χρόνο που συνδέεται με την απόσταση από το κέντρο στην αφετηρία, κρύβει την αλήθεια… Ιδιαίτερο όλο αυτό, που δεν έχει να κάνει με επικοινωνία αλά καρτ, αλλά με προσωπικές στιγμές, και μάλιστα στη μέγιστη τιμή. Έχεις λοιπόν τη σιγουριά για την τέλεια οργάνωση, όπως έχεις συνηθίσει όπου υπάρχει το έμβλημα Triskelion, αλλά και ακόμα παραπέρα, αφού μπορείς να δώσεις και το χαρακτηρισμό «prive».

Για να είμαστε ακριβείς, πρόκειται για ποιοτικό δείπνο ή γεύμα. όπως όταν καλεί συγγενείς και φίλους η κ. Τέτη Ρούφου-Καράμπελα στο σπίτι τους, με φιλοξενία υψηλού επιπέδου της παλιάς κοπής, τρόπος που δεν ξεπερνιέται, και μέχρις εκεί…

mystery

Να ζούμε τη στιγμή…

Η πεμπτουσία του Classic Αuto στα δικά μας μάτια συνδέεται με εκδηλώσεις με ετικέτα «Concours de Elegence», ανεξάρτητα και ως θεματοφύλακας της αυτοκίνησης, είτε σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου «αγώνες» τύπου Touring, με ωραίους ανθρώπους σε ισορροπία με τις «μηχανές» τους. Οπότε η συναναστροφή μαζί τους προσθέτει στις γνώσεις σου.

mystery

Touring, όπως Τέλεια Διαδρομή

Με σοβαρό road book και έγκυρη χρονομέτρηση, ώστε να προκύπτει και ενδιαφέρον σε ήπια ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά από εκεί και πέρα σεβασμός·στο περιβάλλον, στους ανύποπτους διερχόμενους και στους συμμετέχοντες, που απαιτείται να διασκεδάζουν και να μην ταλαιπωρούνται, ό,τι ισχύει και για τα κοσμήματα που τους μεταφέρουν και προβάλλουν και επικοινωνούν το ΙΑ, που εκφράζει σημαντικούς. Κλειδί του παραδείσου το περιβάλλον, που άλλωστε ξυπνάει την ευαισθησία σου για ενδιαφέροντα που αγνοείς ότι διαθέτεις. Το επιστέγασμα στον τελικό προορισμό, όπου διδάσκεται ελληνική φιλοξενία, και εδώ, με γεγονός ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.

mystery

Με λαχτάρα αναμένεις λοιπόν την επίκαιρη εκδήλωση, και αντιλαμβάνεσαι το μέγεθός της, όταν στο τέλος, την Κυριακή το μεσημέρι, αναρωτιέσαι για την επόμενη. Με το «πότε και πού» να ξεπερνιούνται από το αν θα προσκληθείς, αφού ακόμα και οι προσκλήσεις δε γίνονται τυχαία, ούτε συνδέονται με συμπτώσεις.

Η γοητεία του Mystery στην τέλεια διάσταση, με ατού τον οικοδεσπότη και την ομάδα του και… περισσότερα αύριο, Σάββατο βράδυ._ Σ.Χ.

mystery

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ιστορικά αυτοκίνητα
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ