Επαγγελματικά Νέα

Fiat Fiorino & Doblo Cargo με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Tα Fiat Fiorino και Doblo Cargo στηρίζουν ακόμα περισσότερο τον επαγγελματία, μέσω ενός άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος.

Η Fiat Professional με τα Fiorino και Doblo Cargo έχει κυριαρχήσει και το 2018 στη δημοφιλή κατηγορία των Vanette. Ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, οι αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες, η πρακτικότητα, η ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου (CNG), αλλά και η αξιοπιστία έχουν καταστήσει τα δύο μοντέλα της Fiat Professional ως το μέτρο σύγκρισης στην κατηγορία. Με δεδομένη την αυξημένη ανάγκη ευελιξίας που έχουν οι επαγγελματίες στον τρόπο απόκτησης του οχήματος τους, η Fiat Professional κάνει ακόμα πιο ελκυστική την αγορά των Fiorino και Doblo Cargo, προσφέροντας τη δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης.

Η συγκεκριμένη επιλογή έρχεται να προστεθεί σαν επιπλέον παροχή σε ήδη ελκυστικά προνόμια που προσφέρουν τα δύο επαγγελματικά μοντέλα, όπως είναι η έκπτωση στην τιμή αγοράς της τάξης των 2.500 ευρώ, αλλά και η 5ετης εργοστασιακή εγγύηση.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου