top icon
Επικαιρότητα

«ΑUTOLAND», 10-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανάμεσα στις πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες της φετινής 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (10-18 Σεπτεμβρίου) που διοργανώνει η ΗELEXPO συμπεριλάμβανεται και η «Autoland». Πρόκειται για ένα «ταξίδι» 10 ημερών στον κόσμο του αυτοκινήτου, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου οι αντιπροσωπείες παρουσιάζουν όλες τις τελευταίες τάσεις, τα μοντέλα και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Την «τιμητική» τους στην «Autoland» θα έχουν φέτος τα τετρακίνητα οχήματα, με δυνατότητα δοκιμών (test drive) σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Επίσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ειδικών οχημάτων σε ένα μοναδικό show, για πρώτη φορά σε χώρα της ΝΑ Ευρώπης. Ακόμη, θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο 4Χ4, που θα το κερδίσει φυσικά κάποιος από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Στις αρχές Δεκεμβρίου (7-11/12) η HELEXPO θα διοργανώσει επίσης στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το «1ο Σαλόνι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων –οχημάτων», την οποία θα μπορούν να επισκεφτούν κυρίως όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται για την αγορά μεταχειρισμένων.

Και φυσικά, ας μη ξεχνάμε πως ένα μήνα νωρίτερα (5 –13 Νοεμβρίου) θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού η 6η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων με ανάδοχο την «ΕΧΡΑ –Εκθέσεις Συνέδρια».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ