top icon
Επικαιρότητα

Αυτό είναι το νέο SsangYong Tivoli

Λίγους μήνες πριν το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση της Γενεύης, η SsangYong αποκαλύπτει πλήρως το νέο SUV της.

Λίγους μήνες πριν το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση της Γενεύης, η SsangYong αποκαλύπτει πλήρως το νέο SUV της.

Η αυξημένη ζήτηση των compact SUV μοντέλων δεν θα μπορούσε να αφήσει… ασυγκίνητη την κορεάτικη εταιρεία, που πλέον μπαίνει και αυτή με τη σειρά της στον «χορό» της εν λόγω κατηγορίας. Το νέο Tivoli είναι ένα κομψό SUV μοντέλο με συνολικό μήκος 4,2 μ., το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις επιμέρους αγορές της γηραιάς ηπείρου από τα μέσα περίπου της τρέχουσας χρονιάς. Σχεδιαστικά, χωρίς να λανσάρει κάτι το ριζοσπαστικό, το αποτέλεσμα είναι αρκούντως ικανοποιητικό, με τα μεγάλα εμπρός φτερά, τις έντονες ακμές στο πίσω μέρος και τους μεγάλους τροχούς (από 16 έως και 18 ίντσες, ανάλογα με την έκδοση) να κλέβουν την παράσταση.

Κάτω από το καπό του νέου Tivoli φιλοξενούνται δύο κινητήρες, ένας ντίζελ και ένας βενζίνης, με χωρητικότητα και στις δύο περιπτώσεις που αγγίζει τα 1,6 λίτρα. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τον πρώτο, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, σε αντίθεση με τον βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 126 ίππους και ροπή 16 kgm συνδυαζόμενος είτε με χειροκίνητο είτε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και στις δύο περιπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τον προσεχή Μάρτιο, οπότε το νέο SsangYong Tivoli αναμένεται να παρουσιαστεί και δια ζώσης στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ