top icon
Επικαιρότητα

Το ηλεκτρικό Chevrolet Bolt όχημα διανομής για την Domino’s Pizza

Διανομή πίτσας με ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Γιατί όχι. Η Domino’s Pizza θα κάνει διανομή κατ’ οίκον με το ηλεκτρικό Chevrolet Bolt.

H Domino’s Pizza ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες πως θα εντάξει στον στόλο διανομής της 800 ηλεκτρικά Chevrolet Bolt. Η μεγαλύτερη εταιρεία πίτσας στον κόσμο αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να κάνει ακόμη μεγαλύτερη χρήση της ηλεκτροκίνησης σε ότι αφορά τις διανομές φαγητού. Το 2019 η Domino’s Pizza κάνοντας μια δοκιμή με προσαρμοσμένα ηλεκτρικά ποδήλατα κατάφερε να μειώσει τις εκπομπές ρύπων, εξοικονομώντας ταυτόχρονα σημαντική ποσότητα βενζίνης.

Chevrolet

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διανομής απέσπασε επαίνους από τους πελάτες και έκανε την εταιρεία να κάνει το επόμενο βήμα επενδύοντας σε τεχνολογία μηδενικών εκπομπών. Ως εκ τούτου το 2023, η Domino’s Pizza θα έχει στη διάθεση της 800 ηλεκτρικά Chevrolet Bolt τα οποία θα κάνουν την διανομή ακόμη πιο εύκολη και ταχύτερη σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν στη διάθεση τους τα διάφορα τμήματα marketing της εταιρείας.

Chevrolet

Να θυμίσουμε πως η Domino’s Pizza έκανε την παράδοση πίτσας τέχνη καθώς το 1960 ξεκίνησε για πρώτη φορά την παράδοση πίτσας κατ’ οίκον με όχημα διανομής το VW Beatle. Πλέον η εταιρεία συνεργάζεται από το 2015 με την Chevrolet και έχει ξεκάθαρα ως στόχο να κάνει σημαντικά βήματα για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: DOMINO’S PIZZA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Chevrolet
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ