top icon
Επικαιρότητα

Διαγωνισμός GTI 2010: Ο νικητής!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του GTi της χρονιάς 2010 μετά και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι 4Τροχοί στην πίστα Kartodromo. Νικητής, ύστερα από την ψηφοφορία των αναγνωστών σε Αθήνα και Θεσ/ικη, ανεδείχθη το Peugeot 207 RC!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του GTi της χρονιάς 2010 μετά και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι 4Τροχοί στην πίστα Kartodromo. Νικητής, ύστερα από την ψηφοφορία των αναγνωστών σε Αθήνα και Θεσ/ικη, ανεδείχθη το Peugeot 207 RC!
 
Η δεύτερη και τελική φάση του καθιερωμένου πλέον διαγωνισμού «GTi της Χρονιάς», που διοργάνωσε για μια ακόμα φορά φέτος το περιοδικό «4Τροχοί», ολοκληρώθηκε σήμερα στη γνωστή στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού πίστα Kartodromo, που βρίσκεται στην περιοχή των Αφιδνών. Μετά και την πραγματοποίηση μιας αντίστοιχα επιτυχημένης εκδήλωσης την περασμένη μόλις εβδομάδα στην πίστα Drive Park στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης, που ήταν αφιερωμένη στους φίλους του περιοδικού από τη Β. Ελλάδα, το… σκηνικό μεταφέρθηκε στην Αττική, με μεγάλο μάλιστα αριθμό αναγνωστών να δίνουν το παρόν στην πίστα το ηλιόλουστο αυτό κυριακάτικο πρωινό. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και  τα 10 υποψήφια GTi μοντέλα, ενώ, ύστερα από κλήρωση, 100 από αυτούς έζησαν τη μοναδική εμπειρία να συνοδηγήσουν σε αυτά, και μάλιστα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίπλα στους γνωστούς Έλληνες οδηγούς αγώνων, Λάμπρο Αθανασούλα, Λευτέρη Μανιαδάκη, Λευτέρη Σωτήρχο, Στέφανο Καμιτσάκη και Νίκο Ζάχο, αλλά και με μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού.


Απολαμβάνοντας το θέαμα των 10 GTi στην πίστα Kartodromo…


Οι τρεις από τους πέντε οδηγούς αγώνων (αριστερά προς τα δεξία: Λ. Μανιαδάκης, Ν. Ζάχος. Λ. Αθανασούλας) που έδωσαν το παρόν στην πίστα Kartodromo, σε μια στιγμή ανάπαυλας, αμέσως μετά τη διαδικασία της συνοδήγησης για τους 100 τυχερούς παρευρισκομένους.

 
Τόσο με την ενεργή παρουσία όλων των συμμετασχόντων και στις δύο εκδηλώσεις, όσο ασφαλώς και με την ψήφο τους, νικητής του μεγάλου αυτού διαγωνισμού ανεδείχθη το Peugeot 207 RC, το οποίο και κατάφερε να επικρατήσει έναντι των υπολοίπων «αντιπάλων» του αποσπώντας ποσοστό προτιμήσεων της τάξης του 18,8%.
 
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για κάθε μοντέλο έχουν ως εξής:
1. Peugeot 207 RC 18,8%
2. Honda Civic Type-R Championship 16,1%
3. Clio Renault Sport 15,0%
4. Abarth Punto EVO 10,4%
5. Mini Cooper S & VW Polo GTi 9,8%
7. Citroen DS3 1.6T & Seat Ibiza Cupra 5,7%
9. Alfa Romeo MiTo QV 5,4%
10. Skoda Fabia RS 3,0%

 

Μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού, ο οποίος και κέρδισε ως έπαθλο ύστερα από κλήρωση στο σύνολο των δελτίων συμμετοχής ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 207 1.4 Sport, προσφορά της Lion Hellas, είναι ο 27χρονος Μελέτης Καρατεκίδης, από το Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης.  


To… χρυσό δελτίο συμμετοχής για τον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού!


Peugeot 207 RC: GTi της Χρονιάς 2010


Honda Civic Type-R Championship


Clio Renault Sport


Abarth Punto EVO


Mini Cooper S


VW Polo GTi


Citroen DS3 1.6T


Seat Ibiza Cupra


Alfa Romeo MiTo QV


Skoda Fabia RS

 
Και του χρόνου!
Χ.Α.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ